REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Tv Net El Cezire Türk oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tv Net El Cezire Türk oluyor.

iSTANBUL - - Albayrak grubu, TV NET'i ayağa kaldırmak için ünlü bir haber kanalıyla ortaklığa gidecek. Medyahayat sitesinde yer alan habere göre; El Cezire TV ile anlaşan Albayraklar, TV NET'in adını El Cezire Türk olarak değiştirecek. El-Cezire, bu değişiklik için kanal stüdyolarının El-Cezire tarzında inşa edilmesi şartını koydu. Dünya gazetesinin eski merkezine taşınmaya hazırlanan Albayraklar'ın yoğun hazırlıklar içinde olduğu da gelen haberler arasında. Öte yandan, ikinci bir ulusal kanala sahip olmak isteyen Albayraklar, Tempo TV'yi satın aldı. Satışın şu an gizli tutulduğu ve yakında kamuoyuna açıklanacağı belirtiliyor.

cnn turk sky turk oluyor da aljazeera turk niye olmasın degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

simdı nıye cekmıyor tv net

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon frekansı degısmıs 12653mhz 4444ksps olmus

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"cnn turk sky turk oluyor da aljazeera turk niye olmasın degilmi?"

ben burasını anlıyamadım.

Cnn türk sky türk nasıl oluyor?

sky türk zaten var cukurova grubuna ait cnn türk ise dogan medya grup'a bu nasıl oluyor çözemedim.

İkinci olarakta sr artırımı El Cezire Türk olmasından dolayımış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber için tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "cnn turk sky turk oluyor da aljazeera turk niye olmasın degilmi?"

ben burasını anlıyamadım.

Cnn türk sky türk nasıl oluyor?

sky türk zaten var cukurova grubuna ait cnn türk ise dogan medya grup'a bu nasıl oluyor çözemedim.

İkinci olarakta sr artırımı El Cezire Türk olmasından dolayımış
    cnn ve sky in elcezire gibi yabancı kökenli oldugu için neden el cezire olmasın demi arkadasımız yani cnn abd kanalı ondan türkiyede cnn türk oluyor bılmıyorum anladınmı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı power_e Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cnn ve sky in elcezire gibi yabancı kökenli oldugu için neden el cezire olmasın demi arkadasımız yani cnn abd kanalı ondan türkiyede cnn türk oluyor bılmıyorum anladınmı
    hıımm pardon ben öyle düşünmedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı power_e Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tam bunu söyledim :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri