Kesinlikle Redline kocaman bir fiyaskodur 10 adet sattım 9 unu iade almak zorunda kaldım. Ben herşeyden geçtim güncelleme frekansı sürakli değişiyor cihaz bolke oluyor hala Redline diye etrafta dolaşan arkadaşlara hayret ediyorum. saygılarımla
Teşekkur: 0
Kesinlikle Redline kocaman bir fiyaskodur 10 adet sattım 9 unu iade almak zorunda kaldım. Ben herşeyden geçtim güncelleme frekansı sürakli değişiyor cihaz bolke oluyor hala Redline diye etrafta dolaşan arkadaşlara hayret ediyorum. saygılarımla
Bakıyorum bazı arkadaşlar başka alıcı kullanıp aldandık mesajları yazıyorlar. Sizlerce bunun mantıklı bir açıklaması var mı acaba?
46. mesajımda açıkladım. Hot Bird uydusu öldü artık. Çanaklarınızı bu uyduda tutup, Redline, kanalları aç türküsü söylemenin bir anlamı yok sanıyorum. Diğer uydularda çözülebilen paketlerin şifreleri anında güncelleniyor. Sizlerede tavsiyem çevirin çanaklarınızı THOR'a filan. Hot Bird'teki paketleri izliyorum diyen arkadaşlar, kart paylaşımı dışında lütfen nasıl izlediğinizi yazında, bizde bilelim. Amaç üzüm yemek olsun değil mi?
Saygılar.
Üstadım anlamak istemiyen anlamıyor.Hotbird uydusundaki kanallar artık emu ile izlenmiyor sadece kart paylaşımı yapan cihazlar açıyor.Kart paylaşımı yapan cihazlar haricinde hiç bir marka cihaz hotbird'te kanal açmıyor.Emu devri öldü artık.Arkadaşlar bunu kabullenemiyor zannediyorum.
Arkadaşlar 50 dolarlık bir motorla diğer uydulara dönülüp mesela thor gibi bir sürü şifreli kanalı izlemek mümkün
valla arkadaşlar ben redline kullanıcısıyım çok memnunum frekans ayarı şimdilik 12729_3000 ben yeni güncelledim şimdilik ii
arkadaş diyorsunki hotbörk ten başka uyduya çevir diyorsun bende çevrili uydu sayayım türksat .hötbörk .sirus .astra .thor .dijitürk .autelsat16 . şimdi sorayım sana bir thor seyrediliyor bu gittimi ne seyretcegiz ustalar bizim bilgimiz buraya kadar teşekkür ederim
birde diyorlar thor nagra 3 geçiyormuş benim duydugum bu
Arkadaşım, kanal sahipleri istemedikten sonra hiçbir şey izleyemezsin. Redline değil başka uydu alıcılarından da izleyemezsiniz. Redlinenin yaptığı gelen ***leri uydudan alıcılara göndermek. Yani onların şifre kırmaları diye birşey yok. Bu paketleri bizlere izletmeleri de başka birçok nedenden ötürüdür. Kart paylaşımı dışında istemedikleri zaman kanal izlememiz mümkün değil. Komşumuz Yunanistanın NOVA paketini yıllardır izleyebiliyor muyuz? Adamlar sistem bile değiştirmediler daha.
THOR'daki izlenen paketin sonbahara doğru NAGRA 3'e geçeceği konusu forumlarda dolaşıyor. Ama ne kadar doğru bilemiyoruz. Bilgilerinize.
Saygılar.
cok ilginc bir yaklasim kanal sahipleri elbette istemez sen saniyormusun astrada premiere istediginden ***ler public oldu.Hayir yani premiereyi acmak icin cok hacker ugrasiyor benim bildigim ispanya ve polanya da isin icinde rusya da var.Aslinda bir firmanin ismine vererek *** vermesi cok sakincali yani sanki digitürk ***leri vermiscesine.Illegal bir ortam yarin bir baskin olsa ayni starbox daki gibi bütün faaliyetleri polis tarafindan durdurulur.Hacker lerin public ettigi kadar ***ler elimize gecer programlara belirli bir gün veya saat sonra sunucu sirket ***lere degistirirse (genelde ***** kanallari daha sik yapiyor) sen filmi izlerken küt ekran karariyor.Haydi tekrar *** aramaya.
Malum bazi arkadaslarin da bildigi gibi kart paylasimi oda illegal. adam digitürke dsmarta veya premiere ye üye oluyor ödemeyi ayda 30 euro yapiyor sonra 30 kisiye kart paylasimini aylik 30 eurodan internette satiyor.mesela cccam adi altinda newcamd vs. Önemli olan Redline veya baskasi degil önemli olan eger sen illegal izlemeyi istiyorsan cihazin internete girebilecek kartpaylasimina acik olacak.Yani bayiler bunu cok iyi bilir burada bayii agiziyle yazi yazanlara gelincediyorum.Sen satarken bu cihazin özelliklerini bilmedenmi satiyorsun
next devamli yeni yazilim veriyor eee nediyor daha stabil olacagini söylüyor bak bakalim nextin veya baska cihazlarin hatalarina.
ben diyorumki no body perfect anlamayan arkadaslar google den arastirsin onlarda anlar
selamlar![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri