REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: baff pvr vede botech 9700xusb pvr ye hangi harddisle kanal kaydedilir? acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs baff pvr vede botech 9700xusb pvr ye hangi harddisle kanal kaydedilir? acil yardım

bende baff pvr arkadata botech 9700xusb pvr uydu alıcı var uyumlu olan harddisle izledimiz filim spor vesaire kanalları nasıl kaydederiz? fat 32 den formatlamaktan bahsediliyor bukonuda hiçbir şey bilmiyoruz resimli anlatım yapacak biri olsun bu konuda hiçbir yerde çözüm bulamadık allah için bir yardım :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende baff pvr arkadata botech 9700xusb pvr uydu alıcı var uyumlu olan harddisle izledimiz filim spor vesaire kanalları nasıl kaydederiz? fat 32 den formatlamaktan bahsediliyor bukonuda hiçbir şey bilmiyoruz resimli anlatım yapacak biri olsun bu konuda hiçbir yerde çözüm bulamadık allah için bir yardım :49:
    bu sorunumuza bir cevab verecek biri yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu sorunumuza bir cevab verecek biri yok mu?
    baya zamandır cevab alamıyorum yardımcı olacak kişiye tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

filaş disik 2 gb fazla olası lazım mükemel kayıt onun hariçinde hardisk sınırsız kayıt yamıyor ben kulanıyorum paylaşım uydudan ve interneten 533 kanal açyor 13 23 7 derecede uyduları

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri