REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: jtag

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 32 jtag

arkadaşlar nextar ye 5500 cı çihaz var elimde. 20 pinli soketi var. buna jetag program atmak için,soketin hangi uçlarına balantı yapmam lazım. yada işlemçinin hangi ayaklarına balantı yapabilirim. işlemçinin üzerinde soğutucu olduğu için bilmiyorum ama flaş M-28W160CT dir. birde pinlerin yanınıda.sıra ile -CON361-R366-R363-R361-R364-R365-R362 YAZIYOR cevap için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o cihazın flashı sonu ct olduğu için jtag ile yazabilmen mucize hiç uğraşma sök flashı proflash olan birine yüklet tak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o cihazın flashı sonu ct olduğu için jtag ile yazabilmen mucize hiç uğraşma sök flashı proflash olan birine yüklet tak
    arkadaşım cevap için sağol. bu çihaz kendi ikinçi çihazım . elektronik tamirçisiyim. bu iş için biraz acemiyim (jtag program) ama bir haftadır inceliyorum programı yüklemesini anladım tek sıkıntı ucları bağlamada.sen balantı uclarını biliyorsan yaz denemekten bir kaybım olmaz .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 052morşimşek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cevap için sağol. bu çihaz kendi ikinçi çihazım . elektronik tamirçisiyim. bu iş için biraz acemiyim (jtag program) ama bir haftadır inceliyorum programı yüklemesini anladım tek sıkıntı ucları bağlamada.sen balantı uclarını biliyorsan yaz denemekten bir kaybım olmaz .
    burada bağlantı şemesı var bi inceleyin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri