far ayarları ve yağ kaçakları denmiş kusur noktasında...
ben geçen hafta vizeye girdim ve 3 tane hafif kusurla tek seferde geçtim vizeden birincisi:kısa hüzmeli farlarda ki ayarsızlık diyo..ben vizeye girmeden önce 15 dk önce hatta gittim far ayarlarımı yaptırdım zaten düzgündü ama yine de baktırdım cihaz ile ayarlandı ve 15 dk sonra vizeye gittim far ayarı kusurlu diye yazmış hafif kusur...

iş takipçisi öyle dedi bana tamamen sıfır ayarla gelsen gene bunların ayar standartını tutmuyo dedi
ikincisi motor yağ kaçakları demiş o da hafif kusur..orda benim hatam oldu vizeye girmeden önce motoru yıkatmam gerekirdi yıkatmadan gittim yoksa araçta yağ damlatma yok yeni keçeleri değişti..

üçüncü olarak ta korozyon yazmış yaşına göre normaldir araba da alt tarafında paslanma olması....

yani demek istediğim şu:her araca kusur bulunur orda çünkü türkiye standartlarına göre değil avrupa standartlarına göre cihazlarla kontrol ettikleri için...ülkemizin iklim ve yol koşullarını bozuk yollarını hesap etmeleri lazım ona göre ayarlarını tekrar gözden geçirmeleri lazım