REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Numarasını taşıyana turkcell içerikleri ücretsiz 1 ay boyunca

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Numarasını taşıyana turkcell içerikleri ücretsiz 1 ay boyunca

1 ay boyunca ücretsiz yararlanacağınız servisler:
    Çalarken Dinlet
    Sizi arayanlara dıııt dıııt sesi yerine, seçeceğiniz 70 bini aşkın yerli, yabancı şarkı ya da komik içerikten birini dinletin, sizi arayanları eğlendirin.
    HEDIYE > 7777
    Goller Cepte
    Goller Cepte’yle stadyum cebinizde! Bu servis sayesinde tuttuğunuz takımın Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’ndaki tüm golleri anında cebinize gelecek, futbol coşkusunu, heyecanını her yerde yaşayacaksınız. ( Goller Cepte servisinden yararlanabilmeniz için, cep telefonunuzun video ve/veya MMS’e uyumlu olması gerekmektedir).
    MAC > 7777
    Anadolu Ajansı Paketi
    “Son dakika gelişmelerinden anında haberim olsun” diyorsanız, Anadolu Ajansı Paketi tam size göre. Bu paket sayesinde son dakika gelişmeleri, en güncel ekonomi, politika ve dünya haberleri anında cebinize gelecek.
    AJANS > 7777
    Turkcell’li olduğunuz süresince ücretsiz yararlanacağınız servisler:
    Turkcell Telefon Rehberim
    Telefonunuzu kaybettiğinizde ya da değiştirdiğinizde numaralarınızı kaybetmemek için cep telefonu rehberinizi Turkcell TelefonRehberim’le ücretsiz yedekleyin.
    YEDEK > 7777
    Hava Durumu Paketi
    Yarın hava güneşli mi yoksa yağmurlu mu? Hava Durumu Paketi’ne ücretsiz abone olun, 3 günlük hava durumu tahminleri kısa mesajla her gün cebinize gelsin.
    BULUT > 7777
    Piyasa Paketi
    Borsa kaçla kapandı, dolar ve altın düşüyor mu? Piyasa Paketi’yle günlük piyasa verilerini ve önemli finansal göstergeleri her gün cebinizden ücretsiz takip edebilirsiniz.
    PIYASA > 7777
    Şans PaketiŞans Paketi’ne abone olun, her hafta çekilişi yapılan Sayısal Loto, Milli Piyango, On Numara, Şans Topu ve Süper Loto sonuçlarını ve kazanılan ikramiye bilgisini, çekilişin hemen ardından kısa mesajla öğrenin.
    CEKILIS > 7777

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

100 mb internet paketide 1 ay bedava, 1 ay sonunda paketler otomatik iptal edilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abim 1000 konturlü samsung-e 250 almıştı içindende 100 mblık internet kartı çıkmıştı onu kendime yükledim cebinden msn google vs her yere girip çıkıyorum+ benim eski vodefon numaramıda turkcele taşıdım bu içerikleride kullanıp sefamı sürecem şunuda itiraf etmek lazım hangi operatörün ne kadar çok çektiğinden ziyade rehberindeki kişilere bakmak lazım eh haliyle bende turkcell yoğun olduğu için bende turkceli kullanıyorum ara sıra yaptığı kampanyalarda cabası daha ne olsun
    Konu hera tarafından (27-12-2008 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya evet trkcll okadar cok ıyılık yapıyokı sagolsun ama lafta tonla kazana bı cozum beklıyoruz hala ama nerde kampanya adı altında hala cebındekı boslukları doldurmaya calısıyo knt zammı tonla kazandan sozde kazandırdıgı kntru hatda yuklemeyısı ama bızden 12 kntru sanıye gecırmeden alıyo bız nıye ozaman davetıye falan alıp uye olmakla ugrastık kı ve lafta bırıncı operator turkcel duy numara tasımada gorduk bırıncı tercıh kım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri