[IMG] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [/IMG]
Fenerbahçe'nin efsane baþkanlarýndan Ali Þen, Roberto Carlos'tan Luis Aragones'e, Tuncay Þanlý'dan MHK Baþkaný Oðuz Sarvan'a kadar birçok konuda çarpýcý açýklamalarda bulundu.
Ýþte, maraton. com.tr'ye konuþan Þen'in yine olay yaratacak sözleri: "Roberto Carlos, limon gibi sýkýlmýþ bir dünya yýldýzý. Þimdiye kadar Fenerbahçe'ye bir faydasýný görmedim.
Geçen sene yediðimiz gollerin yüzde 40'ý onun bölgesinden yani sol bekten geldi. Roberto Carlos bir felakettir! Fener'in adý 1000 Carlos'tan büyüktür."
KABAHAT ALEX'TE
"Güiza çok iyi mücadele ediyor, her topa koþuyor. Ama daha önce genellikle çift santrfor olarak oynamýþtý. Fenerbahçe'de bu sistemde oynamýyor, günah onda deðil. Elde bir de Semih var ama Aragones onu da kullanamýyor. Bizim zamanýmýzda bir Atkinson vardý; Oðuz ona top atmazdý. Buna raðmen Atkinson, attýðý 10 golle 14 puan kazandýrmýþtý. Çok beðendiðim, saygý duyduðum kaptanýmýz Alex, Oðuz'un Atkinson'a yaptýðýný Güiza'ya yapýyor. Alex, Güiza'nýn takýma adapdasyonunu bir an önce saðlamalý."
ÞAMPÝYONLUK ZOR
"Lugano çok faydalý bir futbolcu. Fenerbahçe onu býrakmamalý. Ýyi kaleciler aptalca gol yer. Volkan Demirel'in devam etmesinde bir sakýnca görmüyorum. Volkan Babacan'ý da beðeniyorum. Gökhan Gönül müthiþ bir oyuncu. Edu'nun yerine ise mutlaka yeni bir transfer yapýlmalý. Fenerbahçe koþarak þampiyon olamaz, çünkü takýmda koþan futbolcu sayýsý az. Fener'in Stephen Appiah ve Seedorf gibi ileri-geri koþan oyuncu almasý lazým. Bu isimlerin tespiti çok kolay, þimdi her türlü teknolojik imkan var."
PARREÝRA GELMELÝ"Luis Aragones'te bilgi var, tecrübe var ama ne yazýk ki zekâ yok. Zeki olmayan bir antrenör ile Fenerbahçe baþarýlý olamaz. Ben sene sonunda takýmýn ne þampiyon olacaðýna ne Þampiyonlar Ligi'ne katýlabileceðine ne de UEFA Kupasý'na kalacaðýna inanmýyorum. Aragones'le bu olmaz. Geçen hafta yediðimiz yemekte bunu baþkan Aziz Yýldýrým'a da söyledim. Scolari de gelse olmaz. Fenerbahçe'nin baþýna mutlaka Parreira getirilmeli. Bu hafta gelsin, Türkiye Kupasý da, lig þampiyonluðu da garanti olur."
POLAT'I BEÐENÝRÝM
"Þadan Kalkavan ile Aziz Yýldýrým rakip deðil, sadece fikir ayrýlýklarý var. Hakan Bilal Kutlualp de deðerli bir isimdir. Ýyi ki ben Oðuz Sarvan'ýn hakemi deðilim. Yoksa düdüðü alýr kafasýna atardým. Emre Belözoðlu, kendisine verilen krediyi kullanamadý. Bülent Uygun, Fenerbahçe'ye hoca olacak kapasitede. Adnan Polat'ý beðenirim, kulübünün menfaatlerini iyi koruyor. Aurelio faydalý bir oyuncuydu ama vazgeçilmez deðildi. En büyük kayýp ise Tuncay Þanlý'nýn gidiþidir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri