REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Turkcell 78 TL SINIRSIZ Gorusme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Turkcell 78 TL SINIRSIZ Gorusme

Az önce turkcell merkezde gordum turkcell içi sınırsız diger operatorlere 600 dk hediye ayda sadece 78 tl imiş turkcell rekabete iyice kapıldı hayırlı olsun

• Kampanyaya 06.03.2009 tarihine kadar katılabilir , bu avantajdan 26.06.2009'a kadar yurt içi konuşmalarınızda faydalanabilirsiniz.

Bu avantajdan faydalanmak için hemen SINIRSIZ yazıp 4323'e gönderin.
    • Kampanyadan 06.03.2009 tarihine kadar SINIRSIZ yazıp 4323'e SMS atan aboneler yararlanacaktır.
    • Kampanya ilk kayıt olan 300.000 abone ile sınırlıdır.
    • Kampanya bireysel faturalı aboneler için geçerlidir.
    • Kontratlı iPhone kampanyasından yararlanan aboneler bu kampanyadan faydalanamaz.
    • Kampanyaya dahil olan aboneler 23.02.2009 tarihinden sonraki ilk fatura kesim tarihinden itibaren kampanyadan yararlanmaya başlar
    • Her yöne 600 dakikalık paket dakikaları diğer operatör numaraları ve sabit hat (ev,iş) numaraları ile yurt içi konuşmalarda geçerlidir.
    • Aylık Turkcell'lilerle 5000 dakika üzeri kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilir ve Herkesle tarifesi fiyatları üzerinden faturalandırılır
    • Bu kampanya sadece Herkesle tarifesi, Herkesle 600 / 1200 /2500 paketleri ile alınabilir.
    • Kampanyaya katılan abonelerin tarifesi Herkesle tarifesi olur ve bu tarife üzerinden ücretlendirilir.
    • Herkesle 600 Paketi KDV dahil ÖİV hariç 65 TL'dir. Tüm vergiler dahil fiyat 78,8 TL’dir.
    Kontratlı Alo Paket kampanyasına (3 Ay Bedava) dahilim, bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

Kontratınızı Herkesle 600 / 1200 / 2500 paketlerinden birine çevirdiğinizde kontratınız iptal olmadan bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.
    Cep Bizden Kampanyasından faydalanıyorum, bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

Cep bizden kampanyasında vermiş olduğunuz fatura taahhüdü geçerli olmak koşulu ile yararlanabilirsiniz.
    Cebiniz Alo Paketten cihaz kampanyasından faydalanıyorum, bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

Kontratınızdaki Alo Paketi Herkesle 600 / 1200 /2500 paketlerinden birine çevirdiğinizde kontratınız iptal olmadan bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.
    Kampanya katılım mesajları ücretli midir?

Hayır, kampanya katılım mesajlarından ücret alınmamaktadır.
    İki gün bedava kampanyasından kontratım var, bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

Evet, yararlanabilirsiniz. Bedava günlerinizde yurt içi Turkcell'lilerle yapmış olduğunuz konuşmalar 2 gün bedava kampanyasının kotasından düşülür.
    Kampanya bittikten sonra tarifem ne olacak?

Kampanya bittikten sonra Herkesle tarifesinden ücretlendirilirsiniz, her yöne avantajlı fiyatlarla konuşursunuz.
    Kampanyaya başvurdum, tüm Turkcell'lilerle sınırsız görüşmeye ne zaman başlayabilirim?

23.02.2009 tarihinden sonraki ilk fatura kesim tarihinizden itibaren faydalanmaya başlayacaksınız. Turkcell'lilerle bedava kullanım hakkınız tanımlandığında kısa mesaj ile bilgilendirileceksiniz. Kısa mesaj ile yapılacak olan bilgilendirme sonrasında 26.06.2009 tarihine kadar Turkcell aboneleri ile sınırsız konuşabilirsiniz.
    Konu Creed tarafından (20-02-2009 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler turkcell bu işi biraz daha amatörce yapıyor avea su an bu alanda 1 numara her yöne 10 000 dk veriyor vodafone da bakalım ne yapacak bekleyelim görelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avea bu konuda BİRİNCİ. Hemen 67 tl lik sınırsız hat aldım ohhh be

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kdv Otv Dahil Mi Bu Tutara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki aveadan ne farkı var bu kampanyanın?
    sanırsam aveada tarih yok devamlı geçerli
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide 600 dk sınırı var diğer operatörlerle)) ama avea da sınırsız oldugundan daha ii bence vadafone kampanya yapmazsa sınırsız aveaya gececem bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcell in o fiyaka attığı günler bitti eskiden telsim vardı ses kesiliyordu diye milleti iyi yediler şimdi karşılarında avea var sesde çekimde mükemmel.
    hangi akıllı kul 66tl her taraf sınısz bedava dururken 78tl turkcell içi alsın boşuna çırpınmayın bu milletin önünde çok alternatif var eskisi gibi tek değilsiniz.
    ben şimdi avea dan kendi içi sınırsız kampanyasını bekliyorum sanırım o biraz daha ucuz olur çünki görüştüğüm herkes avea lı onun için avea içi kampanya başlarsa hemen ona geçecem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri