uydu anten kablosu kısa oldu bu durumda en sağlam olarak ne tavsiye edersiniz:49: :45:![]()
uydu anten kablosu kısa oldu bu durumda en sağlam olarak ne tavsiye edersiniz:49: :45:![]()
kardeş o kadar üzülme birbirine ekle gitsin şaka gibi oldu ama f konnektör kullanırsan pek saglıkklı olmaz oksit yapıyor sinyal kaybı baya fazla en iyisi arkadaşın dedigi gibi lehimle daha saglıklı olur selametle
Konu ysagdic tarafından (21-02-2009 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım ara birleştirici F konnektörler var onlarla birleştırebilirsın. yada daha sağlıklı olsun dıyorsan lehım makınası ile eklersın olur bıter.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
en makulü daha uzununu satın al
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
evet tek parça olması eniyisi
konu anlaşılır hale gelmiştir tesekkürler
Ben 2 seneden beri kablonun birinde F konnoktor kullanıyorum ondan kaynaklı hiç bir sorununa rastlamadım.
Bahsi gecen aparatlar şöyle;
iki kablonun ucuna takıyorsun,o iki kabloyuda resimdeki aparata takıyorsun birbirine baglamış oluyorsun
![]()
kardes iki kablonun ucunuda aynı boyutta aç sacak telleri saçak tellere bakır uclarıda birbirine ekle ama dikkat et sacak tel bakır telle temas etmesin yani kısadevre yapmadan ekle elektrik bantıylada bantla hiç bir sorun olmaz benim kablo 3 yerinden aynı sekilde ekli hiç bir sorun yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri