Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: uydu sinyal ölçme cihazýyla uydu bulanlar var mý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha uydu sinyal ölçme cihazýyla uydu bulanlar var mý?

deðerleri 20 tl ile 30 tl arasýnda deðiþen uydu sinyal ölçme cihazý çok ekonomik herhalde uydu bulununca ikaz sesi veriyormuþ kullananlardan yorum bekliyorum :49: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþým kullandým anten montajlarýnda yaklaþýk 1000 tane anteni cihaz sayesinde kolayca buluyodum uydularý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki hangi uydularý buldun kullaným þeklini açýklar mýsýn?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým hangi uyduyu istiyosan onu bulursun tabiki açnagada lnbyede baglý satfinderýn iki tane giriþi var lnb giriþ rec.giriþ baglýyosun çanagý çeviriyosun uydu buldugu zaman dýtttt diye ötüyo lnb ayarýný yap bak cihaza sinyal gelmiþtir garanti ama her uyduda ötüyodu bizim finder yeni finderlar nasýl bilmiyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým hangi uyduyu istiyosan onu bulursun tabiki açnagada lnbyede baglý satfinderýn iki tane giriþi var lnb giriþ rec.giriþ baglýyosun çanagý çeviriyosun uydu buldugu zaman dýtttt diye ötüyo lnb ayarýný yap bak cihaza sinyal gelmiþtir garanti ama her uyduda ötüyodu bizim finder yeni finderlar nasýl bilmiyorum..
    paylaþýmiçin tesekkürler doðru anladýmsa bir ucu lnb ye diðer ucu recivere baðlanýcak herhalde öncesindede uydu alýcýsýndaki bölümden uydu ayarýný seçicez peki þunuda ekliyim 1den 10 kadar gösterge var gösterge kaça geldiðinde uydu bulunuyor? ayrýca birde db çevirmeli bir tuþ var bu tuþne iþe yarýyor ? saygýlar yardým:49: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ben sna þu þekilde ifade edeyým sat fýnder ýký tane giriþi var biri cýhazdan gelen kablonun ucunu giriyorsun sonra lnb de n kabloyuda diðer uca giriyorsun zaten uzerýnde lnb ve receýver girþi yazar. sonra uzerýnde ayar sevýyesý vardýr bunu en yuksek konuma yaný en hassas konuma alýrsýn. bir de þunu söliyeyým bu cýhaz her uydu sýnyalýnde öteceði için sen belli bir yönu baz alarak bulmak istedýðýn uyduya doðru çanaðý çevir zaten cýhaz sýnyal bulduðu zaman uzerýndeký ýbre full olarak sapar ve dýttt sesý yukselýr sonra aþaðýda tv baþýndaký kiþiye sorarsýn göruntu varmý dýe eðer varsa doðru uyduyu buldun demek yoksa yanlýþ sýnyal uzerýndsýn ve canaðý tekrar çevýrrere ayný iþlemý yaparak doðru sýnyalý bulrsun. doðru snyalý buldktan sonra ayar sevýyesýný duþurerk ýnce ayar yaparsýn ayar sevýyesýný duþurduðun için ýbre ve ses konumu duþukte olur burda hassas ayar yaparak ýbre ve sesý ne kadar yukseðe çýkarabilirsen o kadar ýyý baktýn yýne ýkýsýde full oldu ayarý býraz daha kýs ve yýne hassas ayara devam et. bu iþ bu kadar.

þu an piyasada artýk bu cýhazý fazla kullanan yok daha çok satfýder 2 gibi uzerýnde kendý akusu ekraný uydu yu bulduðu zaman doðru uydu olduðunu gösteren cýhazlar var onla daha pratýk ama fýyatý pahalý. bende atlanta nýn ucuz normal ýbrelý cýhazýný kullanýyorum bana yetýo zaten artýk yonlerý ezberledým çanaðý koyduðum zaman sýnyal aldýðým çok oluo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkürler arkadasým zaten technisat ýn uydu çanaðýnda tanýtýmý varmýþ bir ucu lnb de diðer ucu reciverde bende almadan önce keþif yapýp en doðru þekilde anlayýp ona göre ayarlýyým dedim balkona takmaya çalýþýcam orda olmasa çatýya çýkartýrýz paylaþým için tesekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri