uydu anten kablosu kýsa oldu bu durumda en saðlam olarak ne tavsiye edersiniz:49: :45:![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
uydu anten kablosu kýsa oldu bu durumda en saðlam olarak ne tavsiye edersiniz:49: :45:![]()
kardeþ o kadar üzülme birbirine ekle gitsin þaka gibi oldu ama f konnektör kullanýrsan pek saglýkklý olmaz oksit yapýyor sinyal kaybý baya fazla en iyisi arkadaþýn dedigi gibi lehimle daha saglýklý olur selametle
Konu ysagdic tarafýndan (21-02-2009 Saat 22:25 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþým ara birleþtirici F konnektörler var onlarla birleþtýrebilirsýn. yada daha saðlýklý olsun dýyorsan lehým makýnasý ile eklersýn olur býter.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
en makulü daha uzununu satýn al
ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR
evet tek parça olmasý eniyisi
konu anlaþýlýr hale gelmiþtir tesekkürler
Ben 2 seneden beri kablonun birinde F konnoktor kullanýyorum ondan kaynaklý hiç bir sorununa rastlamadým.
Bahsi gecen aparatlar þöyle;
iki kablonun ucuna takýyorsun,o iki kabloyuda resimdeki aparata takýyorsun birbirine baglamýþ oluyorsun
![]()
kardes iki kablonun ucunuda ayný boyutta aç sacak telleri saçak tellere bakýr uclarýda birbirine ekle ama dikkat et sacak tel bakýr telle temas etmesin yani kýsadevre yapmadan ekle elektrik bantýylada bantla hiç bir sorun olmaz benim kablo 3 yerinden ayný sekilde ekli hiç bir sorun yok
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri