Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hangi Klimayı Almalıyım??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daikın mitsubishi toashiba birde sharp bu dördü iyidir.eğer çok kullanacaksan vede sürekli bu markaların inverterli olanlarını al derim(tabii fiyat biraz tuzlu olur.)
    Merhaba size katılıyorum. Bence Klimanın İnverter sistemi içermesi markası kadar önemli. bir arkadaşım tavsiyem üzerine Mitsubishi aldı inverter sistemli. Hem aylık elektrik faturası düştü ve hemde çok sessiz çalışıyor. Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş bende 2 tane mıtsubıshı var bırı ınverter 18000 lik süper bir cihaz ne kadar araştırırsan o kadar kafan karışır.ben önce toshıba taktırdım 1 hafta kullanmadan geri verdim ama mıtsubıshı harıka bir makına özellikle ınverter bence madden müsaitsen hiç düşünme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toshıba sadece bu .ayrıca odanın metre karesıne gore uygun sınıfta olanını alınız bosuna en buyuklerını satmasınlar sıze..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bunların hiç biri sağlıklı değil.İnsanı hasta ediyor.Hiç almayın derim.Paranız cebinizemi batıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kullanan arkadaşlar böyle diyor...

evet toshıba,mıtsubishi,sharp 3 üde süperr ,odanın m2 sine uygun ,düşük sessiz çalışan ve dış ünitenin her ortamda çalışmasına (Fazla Soğuk ,Sıcak ) bakınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arkadaşların dedikleri dogru motoru mıtsubishi olanı al onlarda şuanda iklimsa da satılan klimalar iklimsada bulunan hangisi bütçene uygunsa al motoru sessiz ısıtması sogutmasıda güzel kullanıyorum ve digerlerinden bazıları fiat olarak pahallı 3 sene önce aldım halen tertemiz sessiz ve adana gibi bir sıcakta çok güzel sogutuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar merhaba..evime klima almayı düşünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklı özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..işin üstadı olan yada bu işlerden anlayan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
    iyi güzelde bu japon olanlar 2500 lira iken digerleri 1200 civarında elektrik parasını zaten peşin ödüyorsun ses bakımından bir fark yok zaten hepsi A sınıfı bence ucuz olanı al

8. 01-07-2009, 14:20

Sebep
    mesja tekrarı yapıldığı için silinmiştir yazdığınızı kontrol edip sonra yazarsanız seviniriz...

9. 01-07-2009, 14:28

Sebep
    mesja tekrarı yapıldığı için silinmiştir yazdığınızı kontrol edip sonra yazarsanız seviniriz...

10. 01-07-2009, 15:03

Sebep

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki de daikin klima.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SEG 18 btu alın rahat edin,hem sıcak hem soğuk..süper tek kelime ile fiyatta uygun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toshıba inverter al fiyatı bıraz tuzlu ama

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri