Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hangi Klimayı Almalıyım??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Hangi Klimayı Almalıyım??

Arkadaşlar merhaba..evime klima almayı düşünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklı özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..işin üstadı olan yada bu işlerden anlayan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla kardeş ben arçelik kullanıyorum fazla memnun değilim çünkü iç ünite yani klimanın kendisi çok ses yapıyor ama odayı çok güzel ısıtıyor önemli olanda bu ama seside fazla
    bana kalırsa arçelik ürünleri hariç diğer markalara bak derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak dostum MITSUBISHI, DAIKIN yada TOSHIBA markalarını tavsiye ederim sana. öbür türlü arçelik beko vestel falan fazla tutulan klimalar değil. alacak olursan başta yazdığım markaları al. öbürlerini alırsan memnun kalmazsın. ama başta yazdığım 3 marka ile de rahat edersin. seçimini de çok iyi yap. bağlayacağın odanın genişliğine göre klima al. küçük alırsan ısınamazsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MITSUBISHI, DAIKIN; HITACHI ilk önerim dünyada bir numaralı komperasörü
    bu 3 ürün kulanıyor.ama sı var çok pahalı bu ürünler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özkan2001 kardeşime katılıyorum dediği markalar süper bendedeğiştiriyorum toshiba yada mitsubishi alacagım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toshıba,mıtsubishi,sharp 3 üde süperr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daikın mitsubishi toashiba birde sharp bu dördü iyidir.eğer çok kullanacaksan vede sürekli bu markaların inverterli olanlarını al derim(tabii fiyat biraz tuzlu olur.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vaillant var bende...zamanında tesisatçılar bunu tavsiye etmişti...gayet memnunum...arçelikten baymaktan pahalı bildiğim kadarı ile...
    bunların yeri zeytinburnunda demirciler sitesinde...istanbulda ikamet ediyorsan git bir danış...pazarlık yapamıyorsun...fiyat ne ise o dur...
    Ha birde kullanacağın alanın büyüklüğüne göre 18,000 lik 20,000 lik ve fazlası olanlar var...aynı klima gibi...buda fiyatı değiştiriyor hali ile...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    özkan2001 kardeşime katılıyorum dediği markalar süper bende değiştiriyorum toshiba yada mitsubishi alacagım
    selametle
    teşekkür ederim abi.
    DAIKIN marka klimayı da tavsiye ederim. Ama seçimini iyi yap. ;)
    markası neydi senin klimanın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özkan2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim abi.
    DAIKIN marka klimayı da tavsiye ederim. Ama seçimini iyi yap. ;)
    markası neydi senin klimanın?
    benimki demirdöküm ama eski bu sezon değiştirecegim ya mitsubishi yada toshiba alayım diyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri