Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Hangi Klimayý Almalýyým??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vaillant var bende...zamanýnda tesisatçýlar bunu tavsiye etmiþti...gayet memnunum...arçelikten baymaktan pahalý bildiðim kadarý ile...
    bunlarýn yeri zeytinburnunda demirciler sitesinde...istanbulda ikamet ediyorsan git bir danýþ...pazarlýk yapamýyorsun...fiyat ne ise o dur...
    Ha birde kullanacaðýn alanýn büyüklüðüne göre 18,000 lik 20,000 lik ve fazlasý olanlar var...ayný klima gibi...buda fiyatý deðiþtiriyor hali ile...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ bende 2 tane mýtsubýshý var býrý ýnverter 18000 lik süper bir cihaz ne kadar araþtýrýrsan o kadar kafan karýþýr.ben önce toshýba taktýrdým 1 hafta kullanmadan geri verdim ama mýtsubýshý harýka bir makýna özellikle ýnverter bence madden müsaitsen hiç düþünme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

toshýba sadece bu .ayrýca odanýn metre karesýne gore uygun sýnýfta olanýný alýnýz bosuna en buyuklerýný satmasýnlar sýze..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým bunlarýn hiç biri saðlýklý deðil.Ýnsaný hasta ediyor.Hiç almayýn derim.Paranýz cebinizemi batýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kullanan arkadaþlar böyle diyor...

evet toshýba,mýtsubishi,sharp 3 üde süperr ,odanýn m2 sine uygun ,düþük sessiz çalýþan ve dýþ ünitenin her ortamda çalýþmasýna (Fazla Soðuk ,Sýcak ) bakýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arkadaþlarýn dedikleri dogru motoru mýtsubishi olaný al onlarda þuanda iklimsa da satýlan klimalar iklimsada bulunan hangisi bütçene uygunsa al motoru sessiz ýsýtmasý sogutmasýda güzel kullanýyorum ve digerlerinden bazýlarý fiat olarak pahallý 3 sene önce aldým halen tertemiz sessiz ve adana gibi bir sýcakta çok güzel sogutuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar merhaba..evime klima almayý düþünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklý özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..iþin üstadý olan yada bu iþlerden anlayan arkadaþlarýmýzýn tavsiyelerini bekliyorum..yardýmlarýnýz için þimdiden çok teþekkürler..
    iyi güzelde bu japon olanlar 2500 lira iken digerleri 1200 civarýnda elektrik parasýný zaten peþin ödüyorsun ses bakýmýndan bir fark yok zaten hepsi A sýnýfý bence ucuz olaný al

8. 01-07-2009, 14:20

Sebep
    mesja tekrarý yapýldýðý için silinmiþtir yazdýðýnýzý kontrol edip sonra yazarsanýz seviniriz...

9. 01-07-2009, 14:28

Sebep
    mesja tekrarý yapýldýðý için silinmiþtir yazdýðýnýzý kontrol edip sonra yazarsanýz seviniriz...

10. 01-07-2009, 15:03

Sebep

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri