Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Hangi Klimayý Almalýyým??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Hangi Klimayý Almalýyým??

Arkadaþlar merhaba..evime klima almayý düþünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklý özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..iþin üstadý olan yada bu iþlerden anlayan arkadaþlarýmýzýn tavsiyelerini bekliyorum..yardýmlarýnýz için þimdiden çok teþekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla kardeþ ben arçelik kullanýyorum fazla memnun deðilim çünkü iç ünite yani klimanýn kendisi çok ses yapýyor ama odayý çok güzel ýsýtýyor önemli olanda bu ama seside fazla
    bana kalýrsa arçelik ürünleri hariç diðer markalara bak derim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bak dostum MITSUBISHI, DAIKIN yada TOSHIBA markalarýný tavsiye ederim sana. öbür türlü arçelik beko vestel falan fazla tutulan klimalar deðil. alacak olursan baþta yazdýðým markalarý al. öbürlerini alýrsan memnun kalmazsýn. ama baþta yazdýðým 3 marka ile de rahat edersin. seçimini de çok iyi yap. baðlayacaðýn odanýn geniþliðine göre klima al. küçük alýrsan ýsýnamazsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

MITSUBISHI, DAIKIN; HITACHI ilk önerim dünyada bir numaralý komperasörü
    bu 3 ürün kulanýyor.ama sý var çok pahalý bu ürünler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

özkan2001 kardeþime katýlýyorum dediði markalar süper bendedeðiþtiriyorum toshiba yada mitsubishi alacagým
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

toshýba,mýtsubishi,sharp 3 üde süperr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daikýn mitsubishi toashiba birde sharp bu dördü iyidir.eðer çok kullanacaksan vede sürekli bu markalarýn inverterli olanlarýný al derim(tabii fiyat biraz tuzlu olur.)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vaillant var bende...zamanýnda tesisatçýlar bunu tavsiye etmiþti...gayet memnunum...arçelikten baymaktan pahalý bildiðim kadarý ile...
    bunlarýn yeri zeytinburnunda demirciler sitesinde...istanbulda ikamet ediyorsan git bir danýþ...pazarlýk yapamýyorsun...fiyat ne ise o dur...
    Ha birde kullanacaðýn alanýn büyüklüðüne göre 18,000 lik 20,000 lik ve fazlasý olanlar var...ayný klima gibi...buda fiyatý deðiþtiriyor hali ile...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    özkan2001 kardeþime katýlýyorum dediði markalar süper bende deðiþtiriyorum toshiba yada mitsubishi alacagým
    selametle
    teþekkür ederim abi.
    DAIKIN marka klimayý da tavsiye ederim. Ama seçimini iyi yap. ;)
    markasý neydi senin klimanýn?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý özkan2001 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkür ederim abi.
    DAIKIN marka klimayý da tavsiye ederim. Ama seçimini iyi yap. ;)
    markasý neydi senin klimanýn?
    benimki demirdöküm ama eski bu sezon deðiþtirecegim ya mitsubishi yada toshiba alayým diyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri