Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arasý

Konu: Hangi Klimayý Almalýyým??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý vini Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iyi güzelde bu japon olanlar 2500 lira iken digerleri 1200 civarýnda elektrik parasýný zaten peþin ödüyorsun ses bakýmýndan bir fark yok zaten hepsi A sýnýfý bence ucuz olaný al
    arkadaþ hýzýný alamamýþ 4 kere ayný seyi yazmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizimde tuzumuz bulunsun banada soracak olursanýz Mitsubishi derim klimanýn mercedes'dir bizde 18 btu lük aldýk enerji tasaruufu ve saðlamlýk bakýmýndan çok iyi çok sesiz iç ünitenin herþeyini kontrol edebiliyorsunuz ama biraz diðer klimalara göre pahalý bunu göze alabilecekseniz baþka klimayý önermem bende alacakken klimayý satan arkadaþýma danýþtým samimi olduðumuz için o da bu markayý önerdi sharp ta iyi dedi fakat özellikle mitsubishi dedi o yüzden ben bunu öneririm saygýlar.....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar merhaba..evime klima almayý düþünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklý özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..iþin üstadý olan yada bu iþlerden anlayan arkadaþlarýmýzýn tavsiyelerini bekliyorum..yardýmlarýnýz için þimdiden çok teþekkürler..
    Bence hiçbirini alma...Her açýdan zarar...
    *Kendimizi serinletiyoruz ama dýþarýda da dünyamýzý ýsýtýyoruz
    **Hadi bizim evimizde oldu ve var sayalým,peki heryerde var mý?Ne yapacaðýz o zaman?
    ***Elektrik faturasý öedeme zamaný gelince zaten hararet basacak bikere... Yani bütün serinlik,auto ýsýya dönüþecek ve cebe zarar olmakla beraber,su kaynatmýþ arabaya da çevirecek bizi...
    ****Saðlýðýmýzý da elimizle bozmamýzla beraber,çekilen acý ve yorgunluk ve çevremizdekilere vereceðimiz zararla beraber derman peþine koþturacaðýz ve adeta "intihar" etmiþ sayýlacaðýz,deðil mi?
    *****Muhitinizde sivrisinek vb. varsa bir sineklik yaptýrýp,ALLAH'ýn verdiði zaman serinleten,vermediði zaman da zarar vermeyen "rüzgâr"ýndan EN EKONOMÝK ve FAYDALI þekilde yararlanmaný tavsiye ederim...
    Ciddi bir tavsiye'dir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sen git fijutsu sever al

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende beko var klima degil gürültü makinasý kullanamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar hepiniz birþeyler yazmýþsýnýz ama klýma bence saðlýklý birþey deðil
    yazýn terlemek güzeldir hasta olmassýn ama klima olursa adamý hasta yapýyor .????
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bende almayý düþünüyorum. Bahsi geçen klimalar gerçekten sessiz mi? Çünkü komþum vestel almýþtý. Duvara monte ettirmiþti. Gürültüden duramayýp yere balkon zeminine indirdi. Ama yine de bu gürültüden kurtulamadýk. Ayrýca içerde de ses yapýyor. Gerçi 24 butluk ama bu kadar ses yapmamasý gerek.
    Kýsa vadeli düþünürsek ucuz olanlarýný uzun vadeli düþünürsek biraz pahalý olanýný mý almalýyým.
    Saygýlar.

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri