iyide kardeşim sen proğram yapıyorsun bunlarda sanatçı bedavayamı gelecekler sen proğram başı para alıyorsun bedava yapıyormusunki gelende istemesin para istememiş giysi istemiş.
şimdi ibo denen zatı muhterem efendi bu para işini ortaya atıpta kendini haklımı çıkaracak senin şu 10 yıl öncesi ne olduğunu herkes biliyor azmı izmirde hapis yattın karakollara düştün sebepleri nelerdi şimdi biri çıkıp bunları söyleyip seni karakoldan aldım dese ayıp olmazmı.
üstelik sen bir erkeksin bir bayana geçmişte yardım ettiysen erkek adam diline eline beline sahip olur susar ben o gece proğramı seyrettim hangi bir şarkıyı kestin tam 4 şarkıyı kestin bu insan sanatçı şarkısını okuyor pat sanki iyi okumuyorlar gibi araya girip kesiyorsun senin yaptığın ayıp değilmi.
herşeyi bir kenara koy sen ordaki halka bile gidersen git kardeşim dedin seni buraya getiren o halk senin şu halka yaptığın terbiyesizlikler yetti döğüşmediğin sanatçı kalmadı bunların hepsi kötü senmi iyisin proğramda halil kendirli diye bir üstat var o sorunu anlayıp araya girip yumuşatmaya çalışıyor sen onu bile haşlıyorsun ne çabuk unuttun sen bu şahısın kanatları altında sıra gecelerinde şarkı söylüyordun şimdi burnunmu büyüdü.
geçmişini ve büyüğünü bilmeyen saymayan insan benim gözümde insan değildir.
bu millet senden saçmalıklarından bıktı artık.
ben kendi adıma bundan sonra değil ibo show seyretmek senle ilgili haber bile çıksa o kanalı kapatacam.
çünki bu son geceden sonra senin yüzünü bile görmek istemiyorum.

Teşekkur:

Yer imleri