REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: motorlu çanak akü ile mi çalışıyor ? mennun musunuz? yorumları bekliyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    disecq motor herhalde 90 120 ye kadar çanağa takılıyormuş istanbul merkezde hangi uydular bulunur? :49: :45:
    değerli arkadaşım. Motorlu canak normal voltajla çalışır. bu iş için eğer normal 18 inç motor kullanacaksan cihazın pozisyonerli olması gerekir. ancak siz disecg motor kullanmak istiyorsun.bunu için 120 lik bir anten olması ve diesecg motor bağlantı kolu olması lazım. bunun yanında cihazın yanında disecg çevirici olması lazım. böyle tek başına kurulup hemen kullanılan bir alet değildir. bu elektronik bilgi isteyen bir kurulumdur. ehline yaptırman gereklidir. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşım. Motorlu canak normal voltajla çalışır. bu iş için eğer normal 18 inç motor kullanacaksan cihazın pozisyonerli olması gerekir. ancak siz disecg motor kullanmak istiyorsun.bunu için 120 lik bir anten olması ve diesecg motor bağlantı kolu olması lazım. bunun yanında cihazın yanında disecg çevirici olması lazım. böyle tek başına kurulup hemen kullanılan bir alet değildir. bu elektronik bilgi isteyen bir kurulumdur. ehline yaptırman gereklidir. saygılar.
    ilgin için tesekkürler 120lik çanakla iyi gider disecq motor alınca galiba yanında bağlantı kolu disecq cevirici de almam gerekecek onu anladım ama ehline yaptırmak nedir? onu anlıyamadım saygılar:49: :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri