dreambox DM 500-S cihaza yazılım yükleyecem ama connect tuşuna bastığımda şu şekilde hata veriyor ne yapmalıyım yardım edebilirmisiniz
![]()
Teşekkur: 0
dreambox DM 500-S cihaza yazılım yükleyecem ama connect tuşuna bastığımda şu şekilde hata veriyor ne yapmalıyım yardım edebilirmisiniz
![]()
hocam sağ ust köşedekı use network işaretını kaldır. RS 232 ile yukleme yaparken orası işaretlı olursa yukleme programı ıp arar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
kaldırdım bu seferde bu hatayı verdi
![]()
com ayarının doğru olduğuna emınmısın. bilgisayarı yenıden başlat. dreambox u fişten çek dreamup programını aç gecerlı com u seç sonra connect butonuna tıkla sonrada cıhazı fişe tak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
benim pc'de tek com çıkışı var com 1 yaparsan 3, mesajdaki hatayı veriyor ama com2 yaparsam ki olması gereken normald bu değil bu seferde resimdeki gibi bekleyip kalıyor
![]()
ayrıca aklımdayken ben bu cihaza hazır liste yükledimdi yükleme başarılı uyarısı gelmesine rağmen bir yerde hata yaptım galibe şimdi cihaz açıldığında siyah ekran olarak kalıyor
ustad senın pc de sorun olabilir aygıt yönetıcısınden com ayarına girip bağlantı noktası özelliklerden gelişmiş seçeneğe girip COM 1 seç ve pc yı yenıden başlat ve aynı işlemı tekrarla. eğer gelişmiş seçeneklerde com 1 se onu com 2 yap. pc nın com çıkışı kilitlenmiş olabilir. eğer bu şekildede olmazsa bıostan serıal portu dısable yap pc yı yenıden başlat sonra yıne enable yap ve yenıden başlatarak dene.
Konu Volkan tarafından (24-02-2009 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar sorunu çözdüm sebebi şuymuş:
bende avermedya tv kartı var ve izlemek için prog dvb kurdum bu son kurduğumda skystar kumanda işaretlemişim ve oda bu kumanda için benim com1 çıkışını kilitlemiş bende bu durumu değiştirdim ve sorun çözüldü
ilgilenen ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri