REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: ahmet altan kimdir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ahmet altan kimdir?

Daha evvel bu adamın genelkurmaya kafa tutar gibi yazılarına ve pkk yanlısı konuşmalarına (pkk yanlısı diyorum çünkü öyle bir terör olaylarını anlatış tarzı varki "dağdaki savaşın bitmesi için iki tarafında silah bırakmasından" bahsederken orduya denk ve legal bir kuvvetmiş gibi gösteriyor du teröristleri ... tabi bu anlatmaya çalıştığım adamın bir köşe yazısı idi...)şimdi bir yerde bu adamın "deliler Ülkesi" adlı köşe yazısını okudum...Adam orhan pamukla yarışa girmiş adeta...
    Yazısından bir kaç yer kopyalıyorum...
    --"Sen bir milyondan fazla Ermeniyi öldür, Anadolu’dan Ermenilerin izini sil, mallarına mülklerine el koy sonra da “Ermeniler bize neler yaptılar” diye çocuklara videolar göster."
    --" İttihat Terakki Partisi’nin yöneticilerinin bilinçli bir şekilde soykırım uyguladığını biliyor.
    Ermenilerin çektiği acıları biliyor.
    Bu gerçeği bilmeyen bir tek Türkler. "
    --"“Sarı Gelin” isimli Ermeni düşmanı videoyu Genelkurmay alarak okullara dağıtmış.
    Üstelik de Eğitim Bakanlığı’na haber vermeden.
    Generaller her şeyi herkesten iyi bilirler ya, dünyaya düşman, gerçeklerden uzak bir gençlik yaratmanın Türkiye’nin geleceği için çok olumlu sonuçlar vereceğine iman etmişler.
    Bir kuşağı kendi akıllarına göre çarpıtıyorlar."

Nedemeli bu yazdıklarından sonra bu adama bilmem...arkasında birileri var...yoksa bu kadar pervasız ve yanlı yazamaz bunları...
    ahmet! ahmet! diye yana yana kitaplarını arayanlara duyurulur...
    kimin kitabını okuduğumuzu bilmek adına bu konuyu açtım...
    selametle...
    Konu osmann tarafından (24-02-2009 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları vücudu değil beyinleri uzaktan programlanıyor ,hayinleri dışarda aramayalım bunlar içerdeki hainler asıl tehlike bunlardır dağdakileri bir şekilde bertaraf ediyor kahraman mehmetcik fakat bunlarla ne yapmalı bilemiyorum bunlarıda Türk halkı bertaraf etmeli diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit!!!!!
    Konu CABBARİ tarafından (24-02-2009 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazdıgımız kelimeleri dikkatli seçelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu karanlık aydınları isimleriniye hala türk anlamıyorum bunların isimlerini gavur isimleri ile deiştirilsin bunlar ülkemizin en büyük düşmanıdır mesela orhan pamuk ahmet hakan mehmet ali birand bunların yazılarını okumayalım hatta yüzünübile görmeyelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri