Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: LOST'ta bir Türk oyuncu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m.demir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 hafta içinde bitirdim lost'u en son 5. sezon 7. bölümü izledim doğruysa adaya indi geri dönenler madem ölüler canlanıyor anna lucia geri gelseydi iyi olacaktı

sabahtan akşama kadar pc.başından kalkmadan izlemişsiniz galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=yargıç_1;396826]sabahtan akşama kadar pc.başından kalkmadan izlemişsiniz galiba[/QUOTE
    zaten kalktığım yoktuki kotalıyken bile sabah 7 gece 1 pc paşındaydım artık kotasızım bir ara film indiriyordum baktım depolama sorunu var izleyip silmek hoşuma gitmiyor bende lost'a başladım başladığım gibi bitti şimdi yeni dizi arıyorum prison break'a başlayacam ilk bölümüne baktım sıkıcı geldi ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=m.demir;396880]
    Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sabahtan akşama kadar pc.başından kalkmadan izlemişsiniz galiba[/QUOTE
    zaten kalktığım yoktuki kotalıyken bile sabah 7 gece 1 pc paşındaydım artık kotasızım bir ara film indiriyordum baktım depolama sorunu var izleyip silmek hoşuma gitmiyor bende lost'a başladım başladığım gibi bitti şimdi yeni dizi arıyorum prison break'a başlayacam ilk bölümüne baktım sıkıcı geldi ama

ben izlemedim ama iyi olduğu söyleniyor 1.bölümden hemen bişey anlayamazsın bikaç bölüm izlesen anlarsın

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri