Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Meclis'te DTP skandalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Meclis'te DTP skandalı

Meclisteki DTP grup toplantısında Ahmet Türk konuşmasına Kürtçe devam edince Meclis TV hemen yayını kesti.

DTP seçim öncesi gerilim politikasından vazgeçmiyor.
    Meclis çatısı altında sadece Türkçe konuşulması gerektiği halde, DTP Lideri Kürtçe konuşma yapmaya başladı.
    DTP'li vekiller bu olayı ayakta alkışladı.
    Meclis TV ise canlı yayını hemen kesti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün ajanslar son dakika olarak geçtiler haberi
    yazıklar olsun bu milletin diliyle diniyle oynayanlara!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha durun hele bunlar başlangıç. Adamlar geçen gün alfabe değişikliği için kanun teklifi vermediler mi? Buralarda da kalacaklarını sanmayın.
    Arkadaşlar dil birliği bozuldu mu sonu ayrılmadır. Örnek, Belçika. Fiilen ikiye bölünmüş durumdalar. Onlarda demokrasi mi eksik? Yoksa bizden fakirler mi? AB'nin göbeğindeki ülke bölündükten sonra biz haydi haydiye parçalanırız.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hafta sonu nihat genç i izlemiştim bir müddet...seçimle ilgili konuşmasında hangi partinin nasıl ayakta kaldığını, nasıl seçmen bulduğunu kendince anlatmıştı...
    dtp için gerilim yaratmazsa ayakta kalamaz diyordu..(bunun yanında sebeplerinide açıkladıda uzun uzadıya yazmayayım dedim) bencede haklı...dtp her konuşmasında mutlak surette bir yerleri geriyor...tbmm dede öyle mitinglerde de öyle...
    bundan besleniyor demek...
    emmi ye katılıyorum...bu memlekette din nasıl birleştirici bir unsursa, dilde öyle bir unsurdur...dil giderse birlik kalmaz...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

partilerin birbirine yaptıkları ahmet türkün yaptıklarından çok daha vahim
    hangimiz görme cüretinde bulunuyoruz.oy alma adına dünyada ne kadar
    çamur çirkef varsa kulanıyorlar bunlar hepsi narmal ama falanca kürtçe
    konuştu diye dünyanın sonu çok garip çok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün iki haber dikkatimi çekti bunlardan biri bir zorunlu din dersi ile ilgili olandı mahkeme din dersinin zorunlugu olamıyacagına hükmetmiş haberin yarumlarına baktıgım zaman bu karara alkış verıyorlardı bence bu konuda bu konu ile baglantılı idi eger özgürlük adına din dersi kalkacak ise o adamda cıkar özgürlük adına kürtçe konusur eger bu yanlıs ise mahkeme kararıda yanlış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olacağı buydu sen kalk hapisteki teröristivekil yap yazıklar olsun buna izin verenler lanet olsun bunları oraya sokanlara acilen meclisten kovulması gerekir burası türkiye tek dil tek bayrak tek vatan haindir vatanı satan ne mutlu türküm diyebilene bu alçaklara rağmen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olacağı buydu sen kalk hapisteki teröristivekil yap yazıklar olsun buna izin verenler lanet olsun bunları oraya sokanlara acilen meclisten kovulması gerekir burası türkiye tek dil tek bayrak tek vatan haindir vatanı satan ne mutlu türküm diyebilene bu alçaklara rağmen
    konuyu saptırmayın gene o isnanları halk getirdi oraya siz sevsenizde sevmesenizde. uslubunuza dikkat edin foruma zarar veriyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu saptırmayın gene o isnanları halk getirdi oraya siz sevsenizde sevmesenizde. uslubunuza dikkat edin foruma zarar veriyorsunuz
    yahu fenerli abi...
    seninle az çok hukukumuz var...seni kırmamaya çalışarak soracağım...
    bu insanlar (dtp li millet vekilleri) neden pkk terör örgütüne ve hapisteki öcalana saygı duyuyorlar? pkk terör örgütü değilmi?
    bu örgütü savunanları nasıl haklı görebiliriz? hele hele mecliste olmaları iyice geriyor milleti...özgürlükte bir yere kadar...sınırsız bir özgürlük olurmu?
    bunları seçen halk pkk sempatizanı değilmi?

bunca kan ortada dururken millet bunu nasıl hazmeder?
    selametle...
    not:eşitlik ve haklar diye temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp getiriliyor...yahu arkadaş, bana memleketin doğusunda yada batısında yaşayan biri desin "senin kanunen benden daha fazla hakkın var" diye...nerede eşitsizlik?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerli arkadaşım onların meclise girmesi vede bu dünyada olması büyük talihsizlik onlar orda benim bayrağımın altında ne dedikleri anlasılamyan bir dilde bizim dilimizi hakaret ederken ben alkışmı tutucam bu kadar yumuşak karakterli ve korkulu olmayalım korkunun ecele faydası yoktur ben o soysuzlara benim bayrağımın altında ülkeme hakaret ettirmem bu canıma malolsa bile tek dil tek bayrak tek vatan ne mutlu türküm diyebilene bu soysopu belliolmayan meclisteki 20 kusur haina rağmen

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri