REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Satilik Uydu Alicilari Ve ModÜller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Satilik Uydu Alicilari Ve ModÜller

SUNNY 1030 SKY DCI 150 YTL

DİGİX SKY DCI 150 YTL (satılmıştır )

SUNNY 7011 DCI 150YTL

ACİKO AC3222 DCI METEDRAM 150 YTL

CONAX 7000 CI CLASS 150 YTL

NEXS YE-2000X CIS PULUS 200 YTL

1adet:dragon modül 4.1 tiwin birşeyanlatmaya gerk yok sanırım pazarlıksız 150 $

1adet:dragon modül 3.1 birşeyanlatmaya gerk yok sanırım pazarlıksız 100 $

1adet:PLATİNYUM MODÜL 60YTL

1adet:PLATİNYUM MODÜL 60YTL

1adetREAM MODÜL 60YTL

1adet:SKY MODÜL TÜMPAKET KARTLARI AÇAR 40 YTL

1adet:viacses MODÜL yasal abone KARTLARI AÇAR 40 YTL

1adet:MECIK MODÜL TÜMPAKET KARTLARI AÇAR 40 YTL ayrıca emusuyla ( opus takarakta bunlara artı siryus açık )

1adet:METRİK MODÜL TÜMPAKET KARTLARI AÇAR 50 YTL ayrıca emusuyla ( opus takarakta bunlara artı siryus açık )

modüller sağlam vede sorunsuzdur

5adet:OPUS KART 1,5 TANESİ 25 YTL

1adet gold kart 20 ytl

1adet fun2 5 ytl
    1adet fun4 10 ytl
    1adet fun5 15 ytl
    1adet fun6 20yt
    Konu amedeus tarafından (16-03-2009 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bana Goldmaster 9400VCI veya 9400VFTA lazım

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DİGİX SKY DCI 150 YTL

SUNNY 7011 DCI 150YTL bunlaarda freexler ve yazılım desteği olmadığı için 100 ytlye zor satarsın bu eski ürünler hala piyasada varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

DİGİX SKY DCI 150 YTL

SUNNY 7011 DCI 150YTL bunlaarda freexler ve yazılım desteği olmadığı için 100 ytlye zor satarsın bu eski ürünler hala piyasada varmı?
    yazılım deteğimi hangi cihaz yazılım desteği var söylermisin ayrıca digi tv dahil freexler ler hepsi bu cihazlarda açılmaktadır cw kelyle şuanda net paylaşım haricindeki tüm cihazlar aynıdır bilgin olsun ha bunların içinde bord tuner olarak en kalitelisi ve kart okuma özleliğiyle bunlar sıradan cihazların hala önündedir bilgin olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım deteğimi hangi cihaz yazılım desteği var söylermisin ayrıca digi tv dahil freexler ler hepsi bu cihazlarda açılmaktadır cw kelyle şuanda net paylaşım haricindeki tüm cihazlar aynıdır bilgin olsun ha bunların içinde bord tuner olarak en kalitelisi ve kart okuma özleliğiyle bunlar sıradan cihazların hala önündedir bilgin olsun
    digitv 1201a3lerde var modullulerde yok lütfen yanıltmayalım tps auto update zamanından beri sunny yazılım çıkartmıyor kart okuyucusuda gunumuz bazı kartları desteklememektedir şuan yeni paket kırılmadığından dolayı cihazlara yazılım çıkmıyor yeni eklenen olursa yazılım desteğinin olmadığı görülecek belki 1201a3ler hariç artık sunnu yeni kutuları bile 150 -200tl arası satılıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz bu uyduları 2 el olarak 20-30 tl. ye alıp 50-60 tl satıyoruz. bu uydular 2 sene üretim,parça,garantilerini doldurmuş ve teknik desteği olmayan uydulardır.yukarıdaki 150-200 tl fiyatlar çok uçuk fiyatlar. ha şu olur bak ;
    çanak 90 cm:1 , kablo 15 mt. , lmb :1 , cihaz : 1 adet toplam fiyat : 100-150 tl olur.
    selametle...iyi günler hepinize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 o3 a5 digi tv desteği mevcuttur sky modül iptal yaprsın sorunsuz seyredersin gelelim kart okuyucusuna desteklemediği kart nedir sadece irdeto cw desteklemez yani dt kartı desteklemez onu birçok modül dahi desteklemiyor gelelim kurt kardeşim sana valla adın gibisin ama ben kuzu değilim (biz bu uyduları 2 el olarak 20-30 tl. ye alıp 50-60 tl satıyoruz. bu uydular 2 sene üretim,parça,garantilerini doldurmuş ve teknik desteği olmayan uydulardır.yukarıdaki 150-200 tl fiyatlar çok uçuk fiyatlar. ha şu olur bak ;
    çanak 90 cm:1 , kablo 15 mt. , lmb :1 , cihaz : 1 adet toplam fiyat : 100-150 tl olur.
    selametle...iyi günler hepinize.) sen yazdığına inanıyormusun yoksa bileri aptalmı sanıyorsun sana yazılım attırmaya gelenden 20 ytl alan adam 60 ytl cihazmısatar hele sunny güldürtme beni de işine bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKADAŞLAR BOŞUNA YORUM YAPMAYIN sizlerin bildiğini ben unutalı çok oldu !'!!!!!!!!!!! benim fiatım bu işine gelen fiatını yazar işme geliyorsa satarım işme gelmezse dursun burda mal kullanıcıya satılırs siz 50ytl alında 120 ye satın diye değil uydu işini yapan lara satılık cihaz yoktur kullanıcıyadır satış hepinize hayırlı işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fiyuuv..
    Bence de fiatların bi gözden geçmesi gerekiyor.
    Piyasada bu fiatlara uydudan güncellemeli (sıfır) bir sürü marka var...
    Saygılar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri