REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: Turkcell ARAN KAZAN Başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten insanları dolandırıyorlar bazen arıyoruz diyer operatorleri 6 kontor yerine bazen 15 20 kontor gidiyor hepsi de bir birinder kazıkcı sınırsız hat verdiler yanlışlıkla aratım bir aboneyi 3 dakka konuştum anlaşmam 37 tl her ay benim fatüram 79 tl geldi varmı boyle bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

• Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hazır Kart'lılar ARAN KAZAN kampanyası ile Turkcell harici diğer mobil operatörler yönünden aldıkları 600 dakika çağrı için ana hesaplarına 500 kontör kazanıyor. Aldığı çağrı süresi 600 dakikayı geçen abonelerimiz, Turkcell harici diğer mobil operatörler yönünden aldıkları 600 dakika üzerindeki her ekstra 2 dakika için 1 kontör daha kazanabilecekler.

Bireysel Hazır Kartlı abonelerimiz kampanyamıza ARANKAZAN yazıp 5533'e sms atarak katılabilirler.

• Turkcell harici diğer mobil operatörler yönünden 600 dakikadan daha az aranan abonelerimiz hediye kontöre hak kazanamayacaklardır.
    • Abonelerimiz kampanyaya katılım sonrasında 30 Nisan'a kadar her takvim ayı boyunca diğer mobil operatörler yönünden 600 dakika ve üzeri aranarak hediye kontör kazanabilirler. Kazanılan hediye kontörler takip eden takvim ayının ilk 10 gününde abonelerimizin ana hesaplarına yüklenecektir.
    • Kazanılan kontörler ile standart kontör transfer limitleri çerçevesinde transfer edilebilir.
    • Yüklenen hediye kontörler ile konbara kontörü kazanılamamaktadır.

Turkcell aran kazan devam ediyor anlayacagınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana 700 kontor yüklendi ama konbara gelmedi

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri