REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: botech bc 9700 xusb usb den yazılım nasıl atılır? yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha botech bc 9700 xusb usb den yazılım nasıl atılır? yardım

konuyu araştırıp bu sitede bulamadığım için bc 9700xusb modeline usb den yazılımın nasıl atıldını resimli anlatım yapacak birivar mı? yardım bekliyorum saygılar :49: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu araştırıp bu sitede bulamadığım için bc 9700xusb modeline usb den yazılımın nasıl atıldını resimli anlatım yapacak birivar mı? yardım bekliyorum saygılar :49: :45:

yazılımı flash belleğew at ondan sonra flash belleği cihaza tak arka anahtardan kapa aç yüklemeye başlar yükleme bittikten sonra yine arka anahtardan kapa aç
    ha buarada yükleme bittikten sonra flash belleği çıkar yoksda tekrar yüklemeye başlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gorkemvideo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı flash belleğew at ondan sonra flash belleği cihaza tak arka anahtardan kapa aç yüklemeye başlar yükleme bittikten sonra yine arka anahtardan kapa aç
    ha buarada yükleme bittikten sonra flash belleği çıkar yoksda tekrar yüklemeye başlar
    ilgin için tesekkürler arkadasım ama bana resimli anlatım lazım çünkü bu yüzden daha önce bir cihazın flashını bozup uçurdum o yüzden yanlış bir iş yapmak istemiyorum tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lutfen yardım atılır botech bc -7200 fta nasıl yazılım atılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalardan yardım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri