REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: ans tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ans tv

arkadaşlar gm15400 uydu alıcım var.ans tv izlerken sinyal kırılması oluyor.diğer kanallarda %60-70 ans tv de 38 sinyal oluyor. nasıl düzeltirim.selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb biraz sağa sola çevir düzelmese çanağa ince ayar yap diher kananara göre sinyal biraz zayıf
    Konu cafi tarafından (26-02-2009 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajın devamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediklerinizin hepsini denedim olmadı.ilginize teşekkürler.galiba çanak (60cm) az geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı mehmetkyb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar gm15400 uydu alıcım var.ans tv izlerken sinyal kırılması oluyor.diğer kanallarda %60-70 ans tv de 38 sinyal oluyor. nasıl düzeltirim.selamlar
    büyük ihtimalle çanak ayarsız olabilir konum olarak kuvvetli rüzgar alan bi yerdese ayarı bozulabilir kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmetkyb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediklerinizin hepsini denedim olmadı.ilginize teşekkürler.galiba çanak (60cm) az geliyor
    pardon bu mesajını şimdi gördüm [60cm] çanakla verim alamazsın değiştirmeni tavsiye ederim enaz [90cm]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri