REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Turkcell, nerede olduğunuzu söylüyor!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcell, nerede olduğunuzu söylüyor!

Turkcell, nerede olduğunuzu söylüyor!

Cep telefonu operatörü devi Turkcell, herhangi bir zor anınızda o anki yerinizi ve en yakın polis/jandarma karakolunun yerini öğrenebileceğiniz bir SMS hizmeti başlattı.

Turkcell tarafından geliştirilen "Turkcell Neredeyim?" hizmetinin çalışmaları tamamlandı. "NEREDEYIM" yazıp 7777'ye gönderen Turkcell müşterilerine SMS'le, yaklaşık olarak bulundukları yerin adres bilgisi, ihtiyaç durumunda kullanılmak üzere coğrafi koordinatları, en yakın yerleşim veya hizmet noktasına (okul, hastane, karakol vb. gibi) kuş uçuşu yaklaşık uzaklığı ve ilgili hizmet noktasının telefon bilgisi, polis, jandarma ve acil hizmetler telefonları anında iletilecek.

Turkcell tarafından aboneye gönderilen mesajda bulunan koordinat bilgileri, abonenin dünya üzerindeki coğrafi konumunu göstermekte ve abonenin yaklaşık konumunu abonenin uydu teknolojisi destekli telefonu olmamasına rağmen şehir içerisinde 300-500 metre gibi bir yakınlıkla belirtiyor.

Turkcell aboneleri dilediklerinde kendi istekleriyle bu bilgiyi paylaşabilir. Paylaştığı kişi ya da kurum herhangi bir harita sistemine bu bilgiyi girdiğinde mesajı ileten abonenin yerini harita üzerinden görebilir. Turkcel aboneleri, "Turkcell Neredeyim?" servisinden sorgulama başına 4 kontöre faydalanabilecekler.

Sizce Uludağ'da kayak yaparken kaybolan genç,
    bu hizmetin sebebi olabilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler. güzel bir bilgi ama bence pahalı. bedava olması iyi müşteri çekerdi gibi geldi bana..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bedava olmasada 1 kontur neyine yetmiyormuş aç gözlü operator ayrıca uludağda kaybolan için olmaihtimali yüksek ve yararlı bir hizmet kullanmasını bilene bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanların kontorünü sömüren türkcel bedavaya veya 1 kontore yaparmı kandil mesajlarında nasıl sömürdüğünü biliyoruz 5 mesajdan sonra bedava olayı kandillerde iptal soymaya devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar ne kadar hizmet diye başlıyorlarsa da mutlaka halka kazık atmak için kurulan tuzak var içinde

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim kontör gitmedi ; çünkü kontör '0' da ondan....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 İpucu

Google Earth ta arama yapıp bulunduğunuz noktayı tespit edebilirseniz zaten sizin enlem-boylam koordinatlarınız saat dakika ve saniye olarak veriliyor. Ama acil durumlar içinse fevkalede bir tespit.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iy bir çalışma ama arkadaşların dediği gibi pahalı tabi zor zamanlarda insanın gözü para falan görmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben mesaj gönderdim hemen cevap geldi bence herkesin bi yere not etmesi lazım mükemmel bi hizmet ne diyeyim allah kullandırmak zorunda bırakmasn kimsenin kaybolmaması dileğiyle)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri