Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Turkcell, nerede olduðunuzu söylüyor!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Turkcell, nerede olduðunuzu söylüyor!

Turkcell, nerede olduðunuzu söylüyor!

Cep telefonu operatörü devi Turkcell, herhangi bir zor anýnýzda o anki yerinizi ve en yakýn polis/jandarma karakolunun yerini öðrenebileceðiniz bir SMS hizmeti baþlattý.

Turkcell tarafýndan geliþtirilen "Turkcell Neredeyim?" hizmetinin çalýþmalarý tamamlandý. "NEREDEYIM" yazýp 7777'ye gönderen Turkcell müþterilerine SMS'le, yaklaþýk olarak bulunduklarý yerin adres bilgisi, ihtiyaç durumunda kullanýlmak üzere coðrafi koordinatlarý, en yakýn yerleþim veya hizmet noktasýna (okul, hastane, karakol vb. gibi) kuþ uçuþu yaklaþýk uzaklýðý ve ilgili hizmet noktasýnýn telefon bilgisi, polis, jandarma ve acil hizmetler telefonlarý anýnda iletilecek.

Turkcell tarafýndan aboneye gönderilen mesajda bulunan koordinat bilgileri, abonenin dünya üzerindeki coðrafi konumunu göstermekte ve abonenin yaklaþýk konumunu abonenin uydu teknolojisi destekli telefonu olmamasýna raðmen þehir içerisinde 300-500 metre gibi bir yakýnlýkla belirtiyor.

Turkcell aboneleri dilediklerinde kendi istekleriyle bu bilgiyi paylaþabilir. Paylaþtýðý kiþi ya da kurum herhangi bir harita sistemine bu bilgiyi girdiðinde mesajý ileten abonenin yerini harita üzerinden görebilir. Turkcel aboneleri, "Turkcell Neredeyim?" servisinden sorgulama baþýna 4 kontöre faydalanabilecekler.

Sizce Uludað'da kayak yaparken kaybolan genç,
    bu hizmetin sebebi olabilir mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler. güzel bir bilgi ama bence pahalý. bedava olmasý iyi müþteri çekerdi gibi geldi bana..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya bedava olmasada 1 kontur neyine yetmiyormuþ aç gözlü operator ayrýca uludaðda kaybolan için olmaihtimali yüksek ve yararlý bir hizmet kullanmasýný bilene bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanlarýn kontorünü sömüren türkcel bedavaya veya 1 kontore yaparmý kandil mesajlarýnda nasýl sömürdüðünü biliyoruz 5 mesajdan sonra bedava olayý kandillerde iptal soymaya devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar ne kadar hizmet diye baþlýyorlarsa da mutlaka halka kazýk atmak için kurulan tuzak var içinde

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben denedim kontör gitmedi ; çünkü kontör '0' da ondan....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Ýpucu

Google Earth ta arama yapýp bulunduðunuz noktayý tespit edebilirseniz zaten sizin enlem-boylam koordinatlarýnýz saat dakika ve saniye olarak veriliyor. Ama acil durumlar içinse fevkalede bir tespit.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iy bir çalýþma ama arkadaþlarýn dediði gibi pahalý tabi zor zamanlarda insanýn gözü para falan görmüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben mesaj gönderdim hemen cevap geldi bence herkesin bi yere not etmesi lazým mükemmel bi hizmet ne diyeyim allah kullandýrmak zorunda býrakmasn kimsenin kaybolmamasý dileðiyle)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri