REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi GSM Operatorü Daha Avantajlı?

Katılımcı sayısı
898. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Avea

335 37.31%
  • Turkcell

340 37.86%
  • Vodafone

223 24.83%
Sayfa 1/11 12345678910 ... SonSon
111 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hangi GSM Operatorü Daha Avantajlı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Phone 40 Hangi GSM Operatorü Daha Avantajlı?

Bu haftaki anket konusu su an birbiriyle yarış yapan gsm firmaları.Sizlerin bilgisine basvurmak istedik hemde size bilgi verelim dedik 3 gsm firmasından hangisi size göre avantajlı? ankete oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz

Anketimiz 14 gun surecektir..
    Konu Admin tarafından (02-03-2009 Saat 03:01 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben avea lıyım ve gayette memnunum tarifelerinden kampanyalarından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vadafon ıyıdır ıyı.bugunlerdekı rekabetı iyi sezmşsiniz valla tam yerınde bır anket.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben uzun süredir Vodafone kullanıyorum yaklaşık 11 yıldan beri ve gayet memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an en güzel tarife avea her yöne 65 00 tl olan 10 000 dk ile sınırlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 yıldır telsim kullanıyordum ama yarın artık avealıyım cunku cok cazip aylık görüşemlerim 150 ytl den 66 ya dusecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12 yıldır telsim kullanıyordum ama yarın artık avealıyım cunku cok cazip aylık görüşemlerim 150 ytl den 66 ya dusecek
    Hocam fazla sevinme avea 3-4 saat sınır koyuyor hatta fazla görüşürsen hattı kapatıyorlar artık acacaklar diye bekle dur.Tavsiye etmiyorum ayrıca sebeke mesgul uyarısı ile sık sık karsılasırsın bunları göz onunde bulundurarak avea ya geç .Vodafoneden ayrıldıgına pişman olabilirsin.

Anketi açmamızdaki sebebde hem tavsiye hem yorum olsun amaçlı idi.Umarım faydalı olur.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam fazla sevinme avea 3-4 saat sınır koyuyor hatta fazla görüşürsen hattı kapatıyorlar artık acacaklar diye bekle dur.Tavsiye etmiyorum ayrıca sebeke mesgul uyarısı ile sık sık karsılasırsın bunları göz onunde bulundurarak avea ya geç .Vodafoneden ayrıldıgına pişman olabilirsin.

Anketi açmamızdaki sebebde hem tavsiye hem yorum olsun amaçlı idi.Umarım faydalı olur.
    Serkan hocam hattı kapatıyolar demek biraz uygun olmaz.Avea'nın 5000 sms ve bu tip kampanyaları yüzünden tahminimce baz istasyonu her kullanıcıya cevap veremiyor.

Ve gözlemledigim kadarıyla baz istasyonlarının daha cok abone cevap vermesi için Baz istasyonlarına Fiber Optik cekilerek bu sorunu ortadan kaldırmaya calısıyolar

Bana görede hiçbir tarife ve hiçbir operatör avantajlı degildir.Adam hayrına kampanya yapmıyor mutlaka içinde başşka birşey vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan hocam hattı kapatıyolar demek biraz uygun olmaz.Avea'nın 5000 sms ve bu tip kampanyaları yüzünden tahminimce baz istasyonu her kullanıcıya cevap veremiyor.

Ve gözlemledigim kadarıyla baz istasyonlarının daha cok abone cevap vermesi için Baz istasyonlarına Fiber Optik cekilerek bu sorunu ortadan kaldırmaya calısıyolar

Bana görede hiçbir tarife ve hiçbir operatör avantajlı degildir.Adam hayrına kampanya yapmıyor mutlaka içinde başşka birşey vardır.

vodafone diyorum.

baz istasyonlsarına fiber çekilmesıne gelınce sonuç olarak baz istasyonlarıda telekomun altyapısından data hatlarından yararlanıo. ve daha çok genış bant erışımı ve probelmlerın en aza ınmesı için fiber data kullanmaya başlıolar.

turkıyede şöle bir şey var turkceel neden fıyatını indirmıo telekom neden fıyatını ındırmıo şimdi aslında hepsıde bırbırıne bağlı hepsı bırıbırınden ve buyuk kuruluşlardan para kazanıo ee vatandaşta bazı şeylere boyun bukmek zorunda kalıo. yanı yapılan kampanyalarda kişiler ev telefonlarını kapatıo gsm yönelıo gsm de artış olunca bu sefer gsm operaötru telekomldan daha fazla data alış verışı yapmak istıo yanı bır sıstem kurulmuş biz cep telefonun yada ev telefonun kapatıp fırmaya ceza vermek istıyoruz gibi oluyor ama her durmuddada onlar karlı çıkıo. yanı gsm olsun telekom olsun kazançlarından bişi kaybetmıolar dahada artıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vodafone diyorum.

baz istasyonlsarına fiber çekilmesıne gelınce sonuç olarak baz istasyonlarıda telekomun altyapısından data hatlarından yararlanıo. ve daha çok genış bant erışımı ve probelmlerın en aza ınmesı için fiber data kullanmaya başlıolar.

turkıyede şöle bir şey var turkceel neden fıyatını indirmıo telekom neden fıyatını ındırmıo şimdi aslında hepsıde bırbırıne bağlı hepsı bırıbırınden ve buyuk kuruluşlardan para kazanıo ee vatandaşta bazı şeylere boyun bukmek zorunda kalıo. yanı yapılan kampanyalarda kişiler ev telefonlarını kapatıo gsm yönelıo gsm de artış olunca bu sefer gsm operaötru telekomldan daha fazla data alış verışı yapmak istıo yanı bır sıstem kurulmuş biz cep telefonun yada ev telefonun kapatıp fırmaya ceza vermek istıyoruz gibi oluyor ama her durmuddada onlar karlı çıkıo. yanı gsm olsun telekom olsun kazançlarından bişi kaybetmıolar dahada artıo.
    Dogru diyorsunuz hocam da bilinen bir gercek var ki Türkcell kendi fiberini kendi cekiyor ,kendi fiberini kendi sonlandırıyor.

Yani Türk Telekomla alakası gittikce sıfıra iniyor.

Sayfa 1/11 12345678910 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri