bence hiç birinin birbirinden farkı yok..baktığınızda aynı kapıya çıkıyor hepsi
Avea
Turkcell
Vodafone
bence hiç birinin birbirinden farkı yok..baktığınızda aynı kapıya çıkıyor hepsi
Turkcell kazanacak gibi![]()
vodafonenun bu aralar çöküşü var.
TRde barınamaz Vodafone bence.
Uzan bile diyorki vodafoneu kapatmayın. eski Telsimi geri getiricem diyor
:46: Araştırırsanız vodafonenin en ucuz tarifede olduğunu herkes görür inanmayan bana tarifesini söylesin ben ona tarife söyleyim
bana sorarsanız çöküş yok araştıran bunu görür zaten kdv dahil ve kdv olmadan fiyatlara dikkat
arkadaşım ben her ikisinin olduğu zaman ücretsiz mesaj gönderebiliyordum telsimden sen galiba arkadaşım trc de bende ondan alıyım hesaplı olsun diyordun galiba ben trc de sabit ücreti en önce mahkemeye veren ve kazanan lardan biriyim ne diyeceksin.yanlız hakkını yiyemem trc gerçekten teknolojide çok atılım yaptı kısa sürede bu tabiki farkeder sadece kızdığım spor klüplerine ve tv ye harcanan reklam parasıyla birazdaha ücretleri düşürseler
Konu pencilvania tarafından (09-03-2009 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Hakını yiyemem
Turkcele devamm. fatura ödemiyorum. daha ne diyim. konuş konuş bedava![]()
avea almayın ben yandım siz yanmayın çünkü hiç bir tükcelliye ve vodafon luya ulaşamasınız yanlız 50 ve 60 defa ararsanız bir defa tuturursunuz buda piskolojınızı tamamıyen bozar ınankı arkadaşlar bu sınırsız tarifeye gectim piskolojim bozuldu sadece avea lıları araya bilirsiniz o yüzde hiç ama hiç tasviye etmem ben yandım siz yanmayın
Konu nideykat tarafından (12-03-2009 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
avea birinciligi kaptı turkcelli yok mu başka yaw vodafone sonuncu olacagı belli
bence hepsi birbirinin aynı olan biz tüketicilere oluyor
anketi avea lılar kazandı.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri