pç min acma düğmasine basıyorum pç acılıyor ancak ekran beyaz vede
boot F12 yazısı sürekli olarak duruyor ve klavye de calişmıyor.(acaba pçmin beyni mi ölmüştür) yardımınız için şimdiden teşkkür ederim saygılarımla
pç min acma düğmasine basıyorum pç acılıyor ancak ekran beyaz vede
boot F12 yazısı sürekli olarak duruyor ve klavye de calişmıyor.(acaba pçmin beyni mi ölmüştür) yardımınız için şimdiden teşkkür ederim saygılarımla
bios pilini çıkar 5 dk sonra tak
pç nın acma düğmesine bastıgımda dittt diye ses cıkıyordu önceden o ses bile yok artık
buna benzer bır olay benımde başıma geldı. harddıskı değiştirdik dzeldı.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
işlemci ile fan arasındaki kremi silip yeniden kremleyip tak
işlemci neki münkünse fotograf ile göstterebilirmsiniz
Bu işlemcimiz
yalnız uyarıyorum başlığı bir daha bu şekilde açarsanız
direk olarak konuyu kapatırım
1. Islemci soketi
2. Ram slotlari
3. Ide portu---> CD-ROM Yada Harddisk baglantisi icin
4. Ide portu 2--> CD-ROM Yada Harddisk baglantisi icin
5. SATA portlari Harddisk icin en guncel baglanti bicimi ( S ATA yeni genarasyon Harddisklerde kullaniliyor )
6. On panel baglantilari ( Front Control Panel Connectors )
7. Disket (flopy) portu
8. PCI portlari
9. AGP portu (Grafikarti icindir)
10. Dışaa açilan baglantilar paneli
11. islemci (CPU) fan baglanti noktasi
Konu OLDSMAN tarafından (07-03-2009 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
iki mesajınız aynı biri silinmiştir mesaj ve konu açerken kurallara uygun olarak açalım..
arkadaşım ram i çıkar açma tuşuna bas bip sesi çıkınca fişi çek hemen birde bunu dene ama saniyelik olcan bip sesi çıkınca hemen çekcen fişi yada power ı kapa
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri