REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: bilgisayarım açılmıyor yardım lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iki mesajınız aynı biri silinmiştir mesaj ve konu açerken kurallara uygun olarak açalım..
    özürdilerim usta o yanlışlıkla oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende çocuğumun okuldaki arkadaşından getirdiği asus marka laptop var açılınca masaüstünde hiçbir işlem yapmıyor. araç çubuklarına gelşince devamlı ona ne deniyodu bilemiyorum hani takla atıyordu ya o devamlı çakılı kalıyo... Anlıyacağınız bilgisayar kilitli kalıyo hiç bi işlem yapılamıyo. Acaba format atmadan düzelirmi? Bi bilen varsa lütfen bilgilendirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen pc için yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşletim sistemi dosyalarınız zarar görmüş olabilir
    XP CD ile onarım yapmayı deneyin sorun giderilmezse eğer
    FORMAT atın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler....bi deneyelim. xp cd ile olmuyorda. bu laptopun kendine özel clean xp cd si diye bi cd si var ondan başka xp cd si ile formatta atılmıyor. Bakalım o cd yi bulup deneyeceğim. İlginize teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işlemci ile fan arasındaki kremi silip yeniden kremleyip tak
    bir kacyeresordum ama yok dediler anlıcanız krem bulamadım başka bişyle olmuyor mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buna benzer bır olay benımde başıma geldı. harddıskı değiştirdik dzeldı.
    harddıskı ni başka pç ye takdıgımda calışıyor yani hardisk te sorun yok ve 1 yıldan fazla pç vürüs programı nın süresi bitik olarak kullanılmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işlemci ile fan arasındaki kremi silip yeniden kremleyip tak
    Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir kacyeresordum ama yok dediler anlıcanız krem bulamadım başka bişyle olmuyor mu ?
    termal macun diye soracan kırem diye ararsan bulamasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok saolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yardım Lütfen

Pç Nin D Bölümünde Bulunan Herşeyi 500 Gb Hafıza Aktardım Ve Geri D Bölümüne Aktarmak Istedim Ama 500 Gb Hafızaya Giremiyorum Artık Ve Usb Kablosunu Pç Takdugımda Pç Donuyor..nasıl Acabilirim Ve 500 Gb Attıgım Herşey Kaybolmuşmudur..şimdiden Merci

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri