çok güzel çalışma dvd versiyonu yani 5 işletim sistemi olana ne zaman kavuşuruz ???
Teşekkur: 0
çok güzel çalışma dvd versiyonu yani 5 işletim sistemi olana ne zaman kavuşuruz ???
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
yardım arkadaşlarpartların hepsini indirdim ıso formadında cd ye yazdırdım üstteverdigim bölümegeliyor burda neyapmam lazım bilen arkadaşlardan yardımını bekliyorum saygılar
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
birinci mesajda ne yapman gerektiği yazıo ama ben yınede açıklıyayım bu giriş konsolunda sadece 2 numaralı seçenek var ultımedıa xp yanı yapman gerekn bu konsol ekrana geldiği zaman 2 tuşuna basman yeterlı bundan sonra kurulum başlayacaktır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
kırmızı şerit sanageldiginde pc yeniden açılıyor kuruluma geçmiyor neypmamlazım
vokan kardeşim kurdum süper olmuş emeyi geçenleri teşekürler
emeğinize sağlık
değerli dostum çok teşekkürler ellerine sağlık ben daha önce ultimat 2008 i kullandım birde bunu indirip deneyelim çok sağolasın saygılar sunarım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri