sayın ustalar bu işletim sistemine emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
sizlerden bir ricam olacakatı bununda içine office i antivirüsü ve diğer programları koyabilirmiyiz tek kurulumda hepsi hazır olsa daha iyi olmazmıydı acaba
TEŞEKKÜRLER......![]()
Teşekkur: 0
sayın ustalar bu işletim sistemine emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
sizlerden bir ricam olacakatı bununda içine office i antivirüsü ve diğer programları koyabilirmiyiz tek kurulumda hepsi hazır olsa daha iyi olmazmıydı acaba
TEŞEKKÜRLER......![]()
Konu remats tarafından (25-05-2009 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
SEMERKAND
arkadaşım içinde dğilde ikinci cd olarak otomatık katılımsız kurulum cd ler var ama her gun değişen programlar ve bunların ilaçları nedenı ile bunu yapsanınz bile pek faydası olmuo. hem bunları aynı anda kurulması işletım sistemınde hataya neden olabilio.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
emeği geçen arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum sağolun
ilk 2 part'ı indirdim baktım tanınmayan dosya biçiminde ne oluyor dedim halbuki winrar programı yokmuş bilgisayarda indirip kurdum normale döndüler kalan partlarıda indireyim bakalım cd'ye yazabilecekmiyim
arkadaşlar bunun 64 bit ine nezaman kavuşacaz işlemcimiz 64 ama tam performansda kullanamıyoruz
SEMERKAND
emegi gecenlerin ellerine saglık
bence ultimate xp ensaglam xp şimdiyekadar birçok xp kurdum ensaglamıbu olarak benim favorim bu kullanan arkadaşlar memluniyetinizi bildirin
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
bu xpyi kurmadan önce harddiski ikiye nasıl bölebiliriz
bu xp yi kurarken sana soracak hangi disk diye orda seçeersin eğer diskin şimdi tek se orda cnin üstüne gelrsin yeniden boyutlandırırsın altta bir tane daha bölüm oluşur onu da adlandıırırsın o şekilde bölersin yani tekse ilk önce c nin boyutunu değiştirecen aaartan bölümde yeni bölüm oluşturacak..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri