tamamen göz boyama denir buna. çünkü halen adsl abonesi olmak için telefon aboneliği şartı var. ay boyhunca alo bile demediğim telefon hattına 15 TL ödüyorum .
tamamen göz boyama denir buna. çünkü halen adsl abonesi olmak için telefon aboneliği şartı var. ay boyhunca alo bile demediğim telefon hattına 15 TL ödüyorum .
verginin vergisini alıyorlar bizlerden hizmetede gelince hizmet sıfır yuh yaniii kandırmaca bunlar şeker kaşığı ile verirler kepçeyle alırlar kuruşu kuruşuna kadar hakkımı helee etmiyorum paramıda yiyecek olan adamın umarım ömrü yetmez parayı yemesi için kursaklarında kalır emi!....
LEBEN ?
gözlerim doldu dünya rekoru bir indirim olmuş.oda ötv den dolayı
İnsanları enayi yerine koyuyorlar. Daha bakalım nereye kadar sömürecekler.
49 tl gelen faturam 45 gelmiş.
çok sevindim çokk![]()
eski adsl müşterilerine %12 indirim vardı...Başvurmuştum...bana 43,12 tl geliyordu..
şimdiki ötv indirimi ile beraber 40 ytl fatura geldi...şayet interneti olanlar varsa (eski aboneler için diyorum) başvursunlar...%12 daha indirim alırlar...
29 tl olanlar 25,50 öder + ötv indirimi = ne çıkıyorsa?
selametle...
Bu haberler seçim palavrasıdır. Daha önce hep duyduk. Şimdi de memura ve emekliye 300 ytl vericez dediler. Ortada yalan dan başka bir şey yok. Yalan dolan ve talana alıştık.
resmen milletle dalga geciyorlar cok etkilendim fiyat indirime bayagı indirmişler 3 lira bayagı indirmişler memleketin haline cok yazık memleketin haline kimlere kaldı buvatan yazık kendi halkını böyle sömüren
arkadaslar benı aradılar ındrım den bahsettıler kabul etmadın ama agzıma gelırse soyledım 1 yıl uyelıgım kaldı bıttımı hooop baska bır servıse sızde boylee yabın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri