REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: acil modem tavsiye edermısınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acil modem tavsiye edermısınız

dostlar acil modeme ihtıyacım var evde 4 portlu kablosuz 110 kadar güzel sorunsuz bir modem önerebilirmisiniz ben hepsi burda .com da iki tane aldım bir verim alamadım geri iade ettım evde modem 24 saat calısıyor nerdeyse ikinci ihtimal kablosuzda olur eger kalıtelı ıse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Air ties modem al tavsiyem sorun yasamazsın arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Air ties modem al tavsiyem sorun yasamazsın arkadaşım
    sana katılıyorum...:45:en basit elektrik kesilmesinde yaşanan sorunlar..?
    Air ties modem'de yok...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım zyxsel derım bırde lınksys en az problem çıkaran modemlerdır. airtes ın eskı modemlerı iyiydi ama şu an pıayasada olanları pek randımanlı değil. ben kendım ınca kullanıyorum ondanda memnunum ayrıca ınca nın teknık servısıde iyi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende inca aldım çok memnunum fiyatıda uygun 67 tl ye almıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ısınma gıbı sorunlar yok dımı ben tp link ve inca im-204wd modellerını aldım incada ısıma ve kopma sorunu vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ısınma gıbı sorunlar yok dımı ben tp link ve inca im-204wd modellerını aldım incada ısıma ve kopma sorunu vardı
    her modem ısınır kopmaya bişi diemem ama bazı modemlerın yanında verılen sıplıttırlar kalitesız oluyor. benım akrabalarda ıkı tane aırtes modemler vardı ısınıca habıre ıp alamıodu. ben modemlerle vpn ile uğraştığım için modem konusunda zyxsel ve lınksys derım özellikle zyxsel marka modemler ust sınıf modemlerdır. herhangı bır problem yaşamasın.

ZYXEL P660HW-T1 V2 modelı 4 port ve wrıles özelliği olup fıyatıda makul olan bir modelıdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evde orıgo modem var ısıma yok gıbı 24 saat calısıyor is yerınde cumbo var oda cok az ısınıyor ama bunlar tek cıkıslı bıde evdekının adaptorunde sorun var o yuzden yenı almak ıstıyoruz iki tane aldım sorun yasadık bırını alacaz artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DİPNOT

INCA arıza oranı en düşük çıkan modemlerden
    5 senedir çalışıyor hiç kapatmadım bir kere sadece
    virüs nedeniyle kullanıcı bilgilerimi yeniden girmek
    zorunda kaldım ki buna gayet normal ve giderilebilir
    bir sorun

:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar eskiden us robotic en iyi modemdi bencede şu anda en iyi modemler arasında fakat fiyatı biraz pahalı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri