Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: acil modem tavsiye edermýsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart acil modem tavsiye edermýsýnýz

dostlar acil modeme ihtýyacým var evde 4 portlu kablosuz 110 kadar güzel sorunsuz bir modem önerebilirmisiniz ben hepsi burda .com da iki tane aldým bir verim alamadým geri iade ettým evde modem 24 saat calýsýyor nerdeyse ikinci ihtimal kablosuzda olur eger kalýtelý ýse

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Air ties modem al tavsiyem sorun yasamazsýn arkadaþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým zyxsel derým býrde lýnksys en az problem çýkaran modemlerdýr. airtes ýn eský modemlerý iyiydi ama þu an pýayasada olanlarý pek randýmanlý deðil. ben kendým ýnca kullanýyorum ondanda memnunum ayrýca ýnca nýn teknýk servýsýde iyi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende inca aldým çok memnunum fiyatýda uygun 67 tl ye almýþtým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon14

Alýntý Prosieben Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Air ties modem al tavsiyem sorun yasamazsýn arkadaþým
    sana katýlýyorum...:45:en basit elektrik kesilmesinde yaþanan sorunlar..?
    Air ties modem'de yok...!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ýsýnma gýbý sorunlar yok dýmý ben tp link ve inca im-204wd modellerýný aldým incada ýsýma ve kopma sorunu vardý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ýsýnma gýbý sorunlar yok dýmý ben tp link ve inca im-204wd modellerýný aldým incada ýsýma ve kopma sorunu vardý
    her modem ýsýnýr kopmaya biþi diemem ama bazý modemlerýn yanýnda verýlen sýplýttýrlar kalitesýz oluyor. beným akrabalarda ýký tane aýrtes modemler vardý ýsýnýca habýre ýp alamýodu. ben modemlerle vpn ile uðraþtýðým için modem konusunda zyxsel ve lýnksys derým özellikle zyxsel marka modemler ust sýnýf modemlerdýr. herhangý býr problem yaþamasýn.

ZYXEL P660HW-T1 V2 modelý 4 port ve wrýles özelliði olup fýyatýda makul olan bir modelýdýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evde orýgo modem var ýsýma yok gýbý 24 saat calýsýyor is yerýnde cumbo var oda cok az ýsýnýyor ama bunlar tek cýkýslý býde evdekýnýn adaptorunde sorun var o yuzden yený almak ýstýyoruz iki tane aldým sorun yasadýk býrýný alacaz artýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DÝPNOT

INCA arýza oraný en düþük çýkan modemlerden
    5 senedir çalýþýyor hiç kapatmadým bir kere sadece
    virüs nedeniyle kullanýcý bilgilerimi yeniden girmek
    zorunda kaldým ki buna gayet normal ve giderilebilir
    bir sorun

:45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar eskiden us robotic en iyi modemdi bencede þu anda en iyi modemler arasýnda fakat fiyatý biraz pahalý

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri