REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 52/70 İlkİlk ... 227424344454647484950515253545556575859606162 ... SonSon
698 sonuçtan 511 ile 520 arası

Konu: DreamboxEdit programı ile Kanal Listesı Yükleme Resimli Anlatım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğine saglik...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Proğramın 5.2.0 versiyonunu kurdum.Ancak ilk mesajda verilen açıklayıcı resimler açılmadığı için yükleme yapmayı başaramadım.Acaba dost bu konuyla ilgilenebilir mi? Teşekkürler!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Proğramın 5.2.0 versiyonunu kurdum.Ancak ilk mesajda verilen açıklayıcı resimler açılmadığı için yükleme yapmayı başaramadım.Acaba dost bu konuyla ilgilenebilir mi? Teşekkürler!...
    yüklemek istediğiniz kanal dosyası zipli ise açın normal dosya olarak masaüstüne kopyalayın/d edıt programını açın/edıt programında dosya yazısının altındaki simgeye tıklayın masaüstü simgesini tıklayın kanal listesini çift tıklayın /kanal listesi program içine gelecektir./şimdi edıt program sayfasında araçlar yazısının altında bulunan dişli simgeye tıklayın ve açılan sayfada uydu cihazınızın ip nosu: ...........nu girin http kodu:80 ftp portu:21 D kullanıcı adı:root parola:dreambox
    yazıp enallt sağda kaydet işaretle /edit sayfası al ver yazısı altında bulunan simgeye tıkla açılan sayfada dosyaları dreamboxa gönder ikonuna tıkla yükleme bitince cihazını kapa aç yap işlem tamamdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi geceler kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[I]Askabe Dost açıklamalar için çok teşekkürler.Bu konularda daha doğrusu Pc kulanımında çok acemiyim.Bütün sorunda bundan kaynaklanıyor.Cihazı kullanmayı öğrenirken yanında dostların yardımıyle receiver kullanmayı da öğreniyorum.Sağolun,var olun!.../I]

Sayfa 52/70 İlkİlk ... 227424344454647484950515253545556575859606162 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri