ya kanallar yokmu guncel
ya kanallar yokmu guncel
ellerinize sağlık..
slm ustadlar dreambox kanal lıstesı arıyorum en son bı yardımcı olanbılırmsınız
bu gün dm s500 e yeni setting yükleyeyim dedim bu hatayı alıyorum sorun ne olabilir arkadaşlar
dream edit programında ilk önce kanal listesini açman lazım. resimden anlaşıldığı üzere sen kanal listesini direk yuklemek istemışsın ilk önce listeleri programda bir gör sonra FTP den gönder direk gönderirsen bu hatayı alırsın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ya abi yukarıda anlatımda ufak ayrıntıyı unutmuşum ilk önce AC kısmından kanal listesini ac sonra FTP den sec yoksa bu şekilde hata alırsın. İlk önce butun kanalları ve buketleri programda gör sonra FTP den yolla
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri