Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 52/70 ÝlkÝlk ... 227424344454647484950515253545556575859606162 ... SonSon
698 sonuçtan 511 ile 520 arasý

Konu: DreamboxEdit programý ile Kanal Listesý Yükleme Resimli Anlatým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler emeðine saglik...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Proðramýn 5.2.0 versiyonunu kurdum.Ancak ilk mesajda verilen açýklayýcý resimler açýlmadýðý için yükleme yapmayý baþaramadým.Acaba dost bu konuyla ilgilenebilir mi? Teþekkürler!...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Proðramýn 5.2.0 versiyonunu kurdum.Ancak ilk mesajda verilen açýklayýcý resimler açýlmadýðý için yükleme yapmayý baþaramadým.Acaba dost bu konuyla ilgilenebilir mi? Teþekkürler!...
    yüklemek istediðiniz kanal dosyasý zipli ise açýn normal dosya olarak masaüstüne kopyalayýn/d edýt programýný açýn/edýt programýnda dosya yazýsýnýn altýndaki simgeye týklayýn masaüstü simgesini týklayýn kanal listesini çift týklayýn /kanal listesi program içine gelecektir./þimdi edýt program sayfasýnda araçlar yazýsýnýn altýnda bulunan diþli simgeye týklayýn ve açýlan sayfada uydu cihazýnýzýn ip nosu: ...........nu girin http kodu:80 ftp portu:21 D kullanýcý adý:root parola:dreambox
    yazýp enallt saðda kaydet iþaretle /edit sayfasý al ver yazýsý altýnda bulunan simgeye týkla açýlan sayfada dosyalarý dreamboxa gönder ikonuna týkla yükleme bitince cihazýný kapa aç yap iþlem tamamdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi geceler kolay gelsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saol dostum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[I]Askabe Dost açýklamalar için çok teþekkürler.Bu konularda daha doðrusu Pc kulanýmýnda çok acemiyim.Bütün sorunda bundan kaynaklanýyor.Cihazý kullanmayý öðrenirken yanýnda dostlarýn yardýmýyle receiver kullanmayý da öðreniyorum.Saðolun,var olun!.../I]

Sayfa 52/70 ÝlkÝlk ... 227424344454647484950515253545556575859606162 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri