teþekkürler
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
teþekkürler
teþekkürler
teþekkür
teþekkürler ...
teþekkürler emeðine saglik...
Proðramýn 5.2.0 versiyonunu kurdum.Ancak ilk mesajda verilen açýklayýcý resimler açýlmadýðý için yükleme yapmayý baþaramadým.Acaba dost bu konuyla ilgilenebilir mi? Teþekkürler!...
yüklemek istediðiniz kanal dosyasý zipli ise açýn normal dosya olarak masaüstüne kopyalayýn/d edýt programýný açýn/edýt programýnda dosya yazýsýnýn altýndaki simgeye týklayýn masaüstü simgesini týklayýn kanal listesini çift týklayýn /kanal listesi program içine gelecektir./þimdi edýt program sayfasýnda araçlar yazýsýnýn altýnda bulunan diþli simgeye týklayýn ve açýlan sayfada uydu cihazýnýzýn ip nosu: ...........nu girin http kodu:80 ftp portu:21 D kullanýcý adý:root parola:dreambox
yazýp enallt saðda kaydet iþaretle /edit sayfasý al ver yazýsý altýnda bulunan simgeye týkla açýlan sayfada dosyalarý dreamboxa gönder ikonuna týkla yükleme bitince cihazýný kapa aç yap iþlem tamamdýr.
iyi geceler kolay gelsýn
saol dostum
[I]Askabe Dost açýklamalar için çok teþekkürler.Bu konularda daha doðrusu Pc kulanýmýnda çok acemiyim.Bütün sorunda bundan kaynaklanýyor.Cihazý kullanmayý öðrenirken yanýnda dostlarýn yardýmýyle receiver kullanmayý da öðreniyorum.Saðolun,var olun!.../I]
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri