REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: next 2000fta usb kayıt sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn next 2000fta usb kayıt sorunu

arkadaşlar bütün yazılımları denedim çoğu kanalda kayıt hatası diyor kayıt yapmıyor hem türksat hende hotbird kanallarında örnek:tv8 .atv.fox kanaltürk tvnet.arte raitre raiuno bunlar sadece aklıma gelenler sorun benim cihazımda değil yeni kutudan çıkarılan cihazda öyle yaptı.ben bu cihazı sırf filmleri kaydetmek için aldım 4gb flaşbellek aldım bu sorunla karşılaştım.keşke almasaydım.bu cihazlar sorunlumu yoksa ilerde yazılımla bu sorun atlatılırmı?bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flaş bellek ini değiştir kesinlikle flaş bellekten kaynaklanıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sky_talk00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bütün yazılımları denedim çoğu kanalda kayıt hatası diyor kayıt yapmıyor hem türksat hende hotbird kanallarında örnek:tv8 .atv.fox kanaltürk tvnet.arte raitre raiuno bunlar sadece aklıma gelenler sorun benim cihazımda değil yeni kutudan çıkarılan cihazda öyle yaptı.ben bu cihazı sırf filmleri kaydetmek için aldım 4gb flaşbellek aldım bu sorunla karşılaştım.keşke almasaydım.bu cihazlar sorunlumu yoksa ilerde yazılımla bu sorun atlatılırmı?bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.
    cihazlarda kayıt sorunu diye bir durum yok sorun sizin kullanmış olduğunuz

usb den kaynaklanıyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ha birde FAT32 yapınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayardan biçimlendirdim fat32 ini yi nasıl değiştirecem yinede kayıt hatası diyor bazı kanallarda kayıt hatası veriyor ama çoğunuda kaydediyor.flaş bellek sorunluymuş ozaman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sky_talk00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayardan biçimlendirdim fat32 ini yi nasıl değiştirecem yinede kayıt hatası diyor bazı kanallarda kayıt hatası veriyor ama çoğunuda kaydediyor.flaş bellek sorunluymuş ozaman.
    doğrudur bazı arkadaşlarımda da bahsini etmiş olduğunuz sorunlar oluyordu
    flaşbellek değiştirdiler sorunları çözüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadşlar slm bende 2000usb fta next 2000 var flash bellegi hiç görmüyor degişik flash belleklerde denedim yine görmüyor tavsiyeleriniz nedir teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadşlar slm bende 2000usb fta next 2000 var flash bellegi hiç görmüyor degişik flash belleklerde denedim yine görmüyor tavsiyeleriniz nedir teşekürler
    Peki flaş bellek ne marka acaba? Bazen formatlamak gerekiyor bunun daha önce ayrıntısı vardı forumda bulabilirsem veririm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri