arkadaslar evdeki bilgisayarımda sorun var acıyorum windows yazısı falan cıkıyor sifre istıyor sıfreyı yazıyom tamam dıyorum masa üstü acılıyor 15 20 sn sonra kapanıyor tekrar baslıyor sorun neden kaynaklanıyor ve ne yapmam gerekıyor
arkadaslar evdeki bilgisayarımda sorun var acıyorum windows yazısı falan cıkıyor sifre istıyor sıfreyı yazıyom tamam dıyorum masa üstü acılıyor 15 20 sn sonra kapanıyor tekrar baslıyor sorun neden kaynaklanıyor ve ne yapmam gerekıyor
Konu vatandas75 tarafından (05-03-2009 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.
format at
POWER SUPPLY çalışıyormu fanını kontrol edin
dün açtım için tozunu filan aldım bir degişiklik yok düzelmedi bazen bir yazı cıkıyor windows kapatı sorun donanımdan kaynaklanıyor olabılır dıyor f8 basıp guvenlı modda acın dıyor ama bu sefer baska bır dert var benım klavle usb li ilk actımda kullanamıyorum tam sifre yazacagım zaman kullanmaya hazır oluyor
pc son yüklediğiniz yazılım veya bağladığınız yeni bir donanım
sistemde çakışma yaratmış olabilir.xp cd takıp onarım yapınız
forumda konu ile ilgili açıklama mevcuttur
Virus bulasmis olmalidir
iyicesi tum hard diski FDISK & Format yapip yeniden windows kurmalisin tabii ki anti-virus da.
oldsman usta
benim makinada bazen açıldığı halde siyah ekran geliyor...bir kaç kez açıp kapayınca normal windowsa giriyor...bu iki 3 sefer tekrarladı...bendemi xp cd si ile onarım yapmalıyım?
Bu arada güncellemede servis pack 3 ü yüklemedim...bundan yapabilirmi?
teşekkürler...
selametle...
Bu format ne alıp veremediğiniz var anlamadım doğrusu
önüne gelen bas formatı diyor.Çözümü varken ne gereği var
Onarım yaptırmak 30 dk,işletim sistemini yeniden kurup driver
yüklemek ve güncellemeleri yapmak nereden baksan 3 saatinizi
alır.Bu mudur yani çözüm
:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri