Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon
127 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Prof. Dr. Ahmet Maranki 'den sağlık ve güzellik önerileri

  1. #111

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart kansere karşı korunma önerileri

    Beyaz un, beyaz şeker ve tuzu kullanmaktan uzaklaşmak gerek. Tuzu kaya tuzu olarak çok az miktarda kullanın.

    -Hiç bir ürünü sürekli olarak kullanmayınız. Mesela içtiğiniz kaynak sularını bile 3 ayda bir değiştirin. Düzenli olarak kullandığınız bir şey uzun sürede kanser yapıcı etkiye sahiptir.

    -Esmer ekmek kabuğunu yeyin. Esmer ekmeğin kabuğunda vücudumuzu kanserden koruyucu bir madde bulunur.

    -Kuşkonmaz ve fesleğen çok büyük şifa kaynağıdır. Fesleğeni salatalarınıza koyun, fesleğende çok miktarda C vitamini vardır.

    -Bbol bol Rezene tüketin. Rezeneyle birlikte, taze zencefil, nane ve bir elmayı birlikte katı meyve sıkacağından geçirerek yemeklerden evvel bir iki çorba kaşığı içerseniz sizi mide kanseri, ülser ve gastritten koruyacaktır.

    -Kemoterapi ve radyoterapi gören hastalar, kaynar suya bir kahve kaşığı kuru zencefil, papatya ve bir dilim limon koyarak günde 3 kupa kadar tüketebilir. Bu karışım, ağız yaralarına ve radyoterapiden dolayı meydana gelen bazı yanmalara engel oluyor, kemoterapi sonucu meydana gelen bulantıyı da azaltır.

    -Çemenin, tümör hücrelerini küçülttüğü tesbit edilmiştir. Aynı zamanda sarımsak, arnavut biberi (acı seviliyorsa), domates salçası ve mesela tarhun gibi mucizevî bitkiler çektirilip her gün bir dilim ekmeğin üzerine sürülerek yenilirse kendisini kanserden bir ölçüde korumuş olur .

    -Kansere yakalanmadan önce süt içmekte hiç bir sakınca yok. Fakat kansere yakalanan kişiler aşırı miktarda sütlü gıdalardan uzak durmalı.

    -7-8 kadından biri ailesinde meme kanseri hastalığına yakalananlar olmasa dahi zaten bu hastalığa yakalanmakta. Meme kanserinden korunmak için ve herhangi bir şekilde memede fibrokist ya da başka kist varsa keten tohumu tüketmeyi ihmal etmeyin. E vitamini, soya yağı ve selenyumu mutlaka doktora danışarak almalı. Ailede meme kanseri varsa kesinlikle hormonal ilaç alınmaması gerekir.

    -Kolon kanserleri: Kolon kanserine yakalanmamak için kesinlikle kabızlık çekmemeli. Bu tür hastalara havuç ve ananas tavsiye ediyorum. Bunları tüketerek büyük fayda görürler. Bu kişilere meyve suyunu tavsiye etmiyorum. Meyveleri posalı olarak tüketmeleri daha faydalıdır. Kırmızı etten mutlaka kaçınmalı, tuzlu ve bekletilmiş etler, salam, sucuk, sosis gibi yiyeceklerden ve fastfoodlardan uzak durmalılar.

    - Doğal pamukta (Normal pamuk kanserojendir) arpa buğday, fasulye, soya, mercimekleri çimlendirin ve salatalarınıza katın. Bunların filizleri sizi kanserden korur ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

    -Biberiye hem meme kanserinde hem de diğer kanser türlerinde çok büyük şifa kaynağıdır. Biberiye aynı zamanda depresyona da iyi gelir. Balkonunuza ekin, tazesini salatalarınıza katın , kurusunun da çayını yapın.

    -Arnavut biberi de çok şifalı bir bitkidir.

    -Keten tohumunu tane olarak alın, küçük kahve ya da karabiber değirmeninde öğüterek her gün bir çorba kaşığı tüketin.Meme , kolon ve prostat kanserinde özellikle çok şifalı. Keten tohumunda çok önemli yağlar var. Ancak soya yağı ve keten tohumu meme kanserine yakalanan kişiler için yasak.

    -Zeytin şifa kaynağıdır. Belli bir marka veya güvendiğiniz yerleren alın.

    -Rahim ağzı kanserinden korunmak mutlaka havuç tüketin. Kırmızı renkli yiyecekler çok önemlidir. Kırmızı renkli her gıdanın rahim kanserinde çok büyük koruyucu etkisi vardır.

    Dulavratotu, civanperçemi çayı miyom oluşmasını geriletir. Her kadının yılda bir kere simir testi yaptırması gerekir.

    -Sakın sıcak veya kaynar su ile veyahut meyve suyu ile ya da susuz bir şekilde hap yutmaya çalışmayın. Hapı mutlaka su ile için. Aksi halde hap yemek borusuna takılı kalır ve bir müddet sonra ülser meydana getirir. Kronik ülser de zamanla kanser oluşumuna neden olur.

    -Zerdaçal, Allah’ın bir mucizesidir. Günde 2-3 çorba kaşığı kullanılmalı. Bir tavuk çorbası içine zerdeçal koyarak ailece yenilebilir. zerdeçalı bir baharat olarak kullanın.

    -Elma ve soğan kanserle mücadelede çok önemlidir. Kansere karşı korunmak için mutlaka yenilmesi lazım.

  2. #112

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Zerdeçal

    Zerdeçal en etkin ve yaygın kullanılan antioksidanlardan biridir

    * Zerdeçalın enfeksiyon etkisi : yapılan araştırmaların sonunda zerdeçalın lekotiren,prostoglandin,tümör,nekroze edici faktör ve interlokin-12 gibi iltihap oluşturan maddelerin ortaya çıkışını geciktirerek hafiflettiğini göstermiştir

    * Zerdeçal solunum yollarına iyi gelir : antienflamatuar ve antioksidan etkileri ile üst solunum yolları,astım ,bronşit ve sinüzite çok iyi gelir

    * Zerdeçal kansere iyi gelir : zerdeçalın aktif maddesi curcumin hem kanserin korunmasını sağlar hem de bazı kanserlerde tedavi edici olarak kullanılır.tümör hücrelerinin üremesini engeller ve toksik yan ürünlerini azaltır.

    * Zerdeçal Alzheimer hastalığına iyi gelir :antioksidan ve antienflamatuar etkisi ile Alzheimer hastalığına gidişi engeller.ayrıca beta amiloit plakalarının gelişimini yavaşlattığını göstermiştir

    * Zerdeçalın iyi geldiği diğer hastalıklar : Katarak oluşumu, karaciğer hastalıkları,felç gibi hastalıkların tedavisinde olumlu etkisi vardır

  3. #113

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Kozmik beden temizliği

    Kozmik beden temizliği yılda 2 defa genellikle kozmozdaki ay hareketlerine bağlı olarak ilkbahar ve sonbaharda yapılır.

    Kozmik beden temizliği; ilkbaharda mart, nisan, mayıs aylarında, sonbaharda ise eylül, ekim, kasım aylarında ayın gökteki hareketine göre ayın 9. günü beklenir.

    15. gün dolunayda kozmik beden temizliği, lavman, detoks, arınma yapılarak, karaciğer, safra ve kalın bağırsak temizliği yapılmış olur.

    Tecrübeler göstermiştir ki kozmik beden temizliği sonrasında kan değerlerinden başlayarak, bağışıklık sistemine kadar olağanüstü değişiklikler yaşanmıştır. Bedenin 60 yılda 10 yaş gençleşmesi sağlanabilmektedir.

    Herkesin yalnız başına evinde yapabileceği 1 haftalık kozmik beden temizliği için yapılması gerekenlerin başında birinci olarak beslenme alışkanlığımızı değiştirmek gelir.

    İkinci olarak bedene alacağımız bitki sularıyla beslenmeyi uygulamamız, üçüncü olarak da bir hafta metotlu olarak sulu lavman, detoks uygulaması gelir.

    7 gün 1 bardak zeytinyağı ve 1 bardak limon suyunu akşamları yudum yudum planlı olarak anlatıldığı gibi kullanıp içerek gece yatılır. Beden ve karaciğer sıcak tutulur. 8. gün yani ayın 15’inden 16’sına geçilen sabah lavman, detoks yaparak temizlenip, arınma gerçekleştirilir.

    Kalın bağırsak, karaciğer ve safra kesesi temizliği ve iyileştirdiği hastalıklar

    a) Kalın bağırsak hastalıkları :
    Kabızlık, Gaz oluşumu, Polip, Hemoroid, Tenya, Kolit, Ülser, Boşaltım bozukluğu ritmi

    b) Kalın bağırsak hasta olduğunda sebep olduğu hastalıklar :
    Baş ağrısı, Derinin sivilce ile kaplanması, ağızda iltihap, gözlerde konünktivit, eklem iltihabı, karaciğer hastalıkları, sinüzit, bronşit astım, dudak kabarıklıkları ve değişik oluşumlar. Aynı zamanda insan dili üzerinde de kabarıklık ve diğer oluşumlar oluşmaktadır. Ağız ve beden kokusu, ilgisizlik, uykulu, alt karın bölge ağırlık, karın şişme, ağrı, ses, iştahsızlık, prostatik ve düzensiz adet, karın hastalıkları.

    Kalın bağırsak hastalıkları insan üzerinde devamlı bir rahatsızlık hissi vermektedir. İletişim bozuluyor, kara düşünce, eğer bu rahatsızlıkları yaşıyorsanız Kalın bağırsağı temizlemeye başlayın.

    c) Karaciğer Hastalıkları :
    Heatomegaliya (karaciğerde büyüme), Hepatit, Karaciğer yağlanma, Siroz.

    d) Safra Kesesi Hastalıkları: Safrada çamur, kum ve küçük taşları, iltihap ve Safra Kesesi yolları bozuklukları.

    e) solunum sistemi hastalıkları: akciğer hastalıkları

    f) ayrıca; böbrek, mesane, dalak ve pankreas ile ilgili hastalıklar

    Safra kesesi temizleme usulleri

    • amaç
    İnsanlar yaşam enerjilerini devam ettirebilmek için beslenir ve nefes alır. Günümüzde tüketilen gıdalar ve solunan hava sağlıklı değil. Aynı zamanda hayat ritmini günlük yaşam içinde düzenleyememenin tesiriyle stresin de etkisi altında kalınıyor. Bu nedenle vücudun, metabolizma ritmi bozulur. Bu durum insan vücudunu psikolojik ve metabolik toksin içinde bırakır. İşte bu gibi nedenlerden dolayı insanlar hastalanmamak veya hastalıklardan korunmak için kendi vücudunu temizlemeye mecburdur.

    30 yaşından sonra insan vücudunun temizlenme ihtiyacı daha fazla artmaktadır. Bunun sebebi bu dönemde koruma direncinin zayıflaması nedeniyle hastalık, rahatsızlık ve diğer olumsuzlukların oluşma oranının daha fazla olmasıdır. İnsan vücudunu koruma ve tedavi için psikolojik ve metabolik olarak temizlemek gerekir.
    İnsan vücudunda fizyolojik temizleme sıralamasında ilk olarak kalın bağırsak, karaciğer ve safra kesesi gelmektedir

    • Kalın bağırsak:
    Kalın bağırsak insan vücudunda emme, boşaltma, ayırma, mikroflora, ısıtma, enerji oluşturma, stimüle etme gibi birçok fonksiyona sahiptir. İnsanların genel olarak algıladıkları gibi kalın bağırsağın sadece boşaltım fonksiyonu yoktur.

    Aynı zamanda kalın bağırsak bir gaita deposu değildir. İnsanlar doğru beslenmedikleri için metabolizmalarının diğer fonksiyonel özelliklerini azaltmakta veya tamamen yok etmektedirler. Bu özellikleri tekrar kazanmak için kalın bağırsağı temizlemeye mecburdurlar. Kalın bağırsak temizlenmeden karaciğer temizliği yapılamaz.

    • Safra kesesi:
    Safra kesesi karaciğerde üretilen safrayı depo eder. Safra bağırsaklardan sindirime katıldığında:

    * Sindirilmekte olan gıdaların asit seviyesini nötralize eder.
    * Yağların formatını değiştirir ve emilim için hazırlar.
    * Kalın bağırsağın peristaltik hareketini sağlar.
    * Fazla kollestrinin dışarı atılmasını sağlar.

    Karaciğerin safra üretimi beslenmeye göre değişiklik gösterir. Açlık ve vücut sıcaklığının artması üretilen safra miktarını azaltır. Bunun tem tersi şeklinde vücut sıcaklığı azalınca ve protein ve yağ bakımından zengin gıdalar alındığında safra üretimi yükselir.

    En fazla yağlı yiyecekler yükselmeye neden olur. Bu yüzden safranın üretimi insan metabolizması için önemlidir. Ne zaman karaciğer fonksiyonlarında bozukluk meydana gelirse safra üretimi de bozulur ve vücudun diğer fonksiyonları da bundan olumsuz yönde etkilenir.

    Her insan doğru beslendiğini düşünebilir ama beslenmene kadar sağlıklı olsa da vücutta devamlı toksin oluştuğu için bu organları her sene en az 2 defa olmak üzere temizlemek gerekir. Bu temizleme belli bir usulle ve sıralama ile yapılır. Bu usul ve sıralamaya dikkat edilerek yapılan vücut temizliğiyle insan sağlığı korunabilir ve sahip olunan bazı hastalıklardan kurtulma söz konusu olur.

    Bitkisel Beslenme ile Temizlenme

    Amerikalı Dr. Walker beslenme ile tedavi konusundaki kitabında kalın bağırsak temizleme konusunu şöyle açıklamaktadır.

    Eğer insanlar pişmiş yemek ile besleniyorsa, kalın bağırsak normal fonksiyonunu kaybediyor.

    Bu sonuçlar bilimsel deneyler ile ispat edilmiştir. Bu beslenme tercihi nedeniyle günümüzde ideal ve sağlıklı kalın bağırsağa sahip insan bulmak imkânsızdır. Bu yöntemi tercih edenler ilk önce lavman, detoks vasıtası ile kalın bağırsağı düzenli bir şekilde yıkamalıdır.

    Daha sonra kalın bağırsağın fonksiyonunu normale döndürmek için çiğ taze sebze suyu içilir. Sebze suları temizleyici, meyve suları besleyicidir. Bunu asla unutmayalım.

    Her gün sabahları uygulanacak olan sıkılmış sebze ve meyve suyunun En uygunu 500gr hazırlanmış havuç, , elma ve kırmızı pancar suyudur.

    Bu su kalın bağırsak ve ince bağırsak içindeki kasları ve sinirleri besler, güçlendirir ve yeniler. Bu karışım her sabah içilmeli ancak aşağıdaki rahatsızları bulunanlar bu karışımın içine ekleme yapmalıdır.

    Eğer bu malzemeler bir arada bulunamazsa her gün sadece havuç suyu veya o mevsimde bulunabilen sebzelerin suları içilebilir.

    Kalın bağırsağa normal peristaltik hareketini kazandırmak için öğle ve akşam yemek menüsüne yeterli miktarda sebze, meyve, kabuklu bulgur gibi lif bakımından zengin besinler eklemek gerekir..

    Bu gıdalar ayni zamanda kalın bağırsağın hareket fonksiyonunu yükseltmektedir. Lif yapılı besinler sindirim esnasında gelen safrayı yapılarına alarak emerler. Emilen safra kalın bağırsak duvarlarını rahatsız ederek peristaltik hareket refleksinin oluşmasını sağlar. Safra lifli besinlerden ayrılmadığı için tam boşaltım olmaktadır

    Kalın bağırsağın peristaltik hareketini sağlayan en etkili meyve ve sebzeler; incir, kara erik, üzüm, ceviz, hurma gibi kuru meyveler, havuç, pancar ve taze lahana ve mevsimlik sebzelerdir.

    Yenen meyve ve sebzeler kalın bağırsağın içinde şişer, hacim ve kütle kazanır. Bu da peristaltik hareket refleksinin oluşmasını sağlar. Kolit hastası olanların sadece lahana tüketmesi doğru değildir.

    Sebze ve meyve dışında kalın bağırsak sindirimine yardımcı olan diğer gıdalar.

    Bal, bitkisel kabuklu buğday lapası, bütün diğer meyve ve sebze sularıdır.

    Her gün boyunca 300–500 gr. bu meyve ve sebzelerin suları içilmelidir.
    Eğer tüketilen sebze ve meyveler şişkinlik yapıyor ve gaz oluşturuyorsa, sadece az haşlama sebze tüketilir.

    Mevsime uygun olan meyve ve sebzelerden az miktarda alınır
    Gıdalar şayet gaz oluşumuna ve şişkinliğe sebep oluyorsa, taze fasulye, bezelye, soğan, lahana ve pancar gibi gıdalar haşlama ve sıcak, az pişirilmiş olarak yenebilir, çiğ olarak yenmemelidir.

    Gaz oluşumunu önlemenin, reflü, ülser ve diğer mide rahatsızlıklarının çözüm yolu ise taze çiğ lahana suyuna patates suyu katarak içmektir.


    Sabahları içilecek olan sebze ve meyve suyu terkibi;

    İlk başlangıçta vücudu alıştırmak için150gr.kırmızı pancar, 150 gr. havuç ve 150 gr. elma suyu ile yapılır. Gaz oluşumunu önlemenin, reflü, ülser ve diğer mide rahatsızlıklarının çözüm yolu ise bu karışımın içine taze çiğden150gr lahana suyu, 150 gr. Patatesle birlikte alınır.

    Toplam 500 gr olarak çiğden sıkılan bu karışım beden ısısında ve içine bir çay kaşığı saf zeytin yağı karıştırılarak yudum yudum içilmelidir.

    Not: Bu karışımın içine bitkisel karışım iksir "Alveo"dan her bardağa 2'şer ölçek katılarak kullanmak faydalı ve uygun olacaktır.

    Bu esas uygulamaya 2-3 gün devam ettikten sonra 300 gr. lahana ve patates suyuna geçiş yapilir ve gaz oluşumu, reflü, ülser tamamen ortadan kalkana kadar devam edilir.

    Lahana suyunun içine tuz katılmamalıdır. Gaz oluşumuna destek olarak dışarıdan müdahale etmek için, karin üzerine papatya bitkisi ile ıslatılmış sıcak kompres, sıcak küvet, vücudu susam ve badem yağı ile yağlama uygulanabilir.

    Not: Her sabah içilen çiğden sıkılmış sebze ve meyve sularının her bardağına 2 ölçek ALVEO Bitkisel İksir katılması, Ayrıca akşamları yatmadan 1 bardak suya 1 ölçek ALVEO Bitkisel İksir katılması ve COSMIC bitkisel karışım tablet ürünlerinden Alfa, Soya, Kapari, Spirulina’nın kullanılması tavsiye edilir.

    Önemli Not :

    Kozmik Beden Temizlik uygulamasında Kaynatılmış su ile Lavman detoks yapmayı uygun görüyoruz.

    1) Kaynatılmış Su ile Lavman Uygulaması

    (Dr. N. Walker)
    Yatmak üzere iken kaynatılan 2 Lt Su sabaha kadar beden ısısına gelene kadar soğutulur. İki ÇORBA kaşığı limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir. Öncelikle bu karışımın yarım litresi, lavman setinin torbasına doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzına ve anüse hafifçe vazelin - krem veya zeytinyağı sürülüp sonra anüse sokulur. Lavman setindeki suyun kalın bağırsağa dolması beklenir.

    Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalın bağırsakta bekletilir. Erken peristaltik hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır. Daha sonra hazırlanan karışımın iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazırlanılır.

    Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs kremlenerek hazırlanır. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalın bağırsağa akması için 1-1,5 m. yükseğe asılır. Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alin yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatırılır

    Lavman setindeki bütün suyun kalın bağırsağa dolması beklenir. Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çıkarılır. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatırılır.

    Sonra sırt üstü yatarak bacaklar yukarı doğru kaldırılır ve suyun kalın bağırsağın dibine doğru gitmesi sağlanır.

    Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltım yapılır.
    Bu yöntem yılda iki kez tekrarlanmalıdır. Lavman uygulaması yılın her zamanı yapılabileceği gibi, en uygun zamanı ilkbaharın mart, nisan aylarıdır. Uygulama zamanı ay takviminde ayin hareketine göre ayarlanır.

    2- Lavman Uygulaması Zamanı
    Kalın bağırsak temizleme için her mevsim uygundur. En uygun zaman ilk ve sonbahar mevsimleridir. Ay dolaşımının insan üzerindeki biyoritmik etkisine göre, kalın bağırsak temizleme için en uygun zaman yeni ay başlangıcından dolunay oluncaya dek geçen zamandır.

    Kalın bağırsağı temizlemek için sabahları 05-07 saatleri arası veya akşam güneşin batışından sonraki zaman tercih edilmelidir.

    Lavman ve detoks ile Kozmik Beden Temizliği uygulaması 7 gün her sabah 5-7 arası yapılır. Aksi bir durumda aksama yaşanırsa veya iş durumunuza bu saat uymuyorsa akşam güneş batınca yapılabilir.

    7. gün beden ısıtılır, mümkünse hamama gidilir, Karaciğer, Safra ve Kalın bağırsak, Böbrek, Dalak, Akciğer ve Pankreas ısıtılır. Saat 20:00 den sonra önceden hazırlanmış özel saf 1 bardak 150 gr. Zeytin yağı yudum yudum 20 dk gibi bi sürede 1 bardak 150 gr. taze sıkılmış limon suyuyla birlikte 1yudum zeytin yağı 1yudum limon şeklinde veya karıştırılarak yudum yudum içilir.

    Sonra nefes teknikleri yani burnun sol tarafından nefes alıp tutup biraz bekledikten sonra sağından verilir daha sonra aynı işlem sağdan alınıp beklenip soldan verilerek bu işleme 20 dk devam edilir. bu hareket diz üstünde namaz şeklindeki gibi oturularak yapılır.

    Not: Alveo bulamayan veya kullanmayanlar sadece belirtilen terkipli su ile de temizlik yapabilirler.

    Bu sırada karaciğer ve karın bölgesine termoform konularak sıcak tutulur.Bu pozisyonda önce yarım saat sağ tarafa sonra sol tarafa dönerek Termoformla ısıtma devam ettirilerek uyunur.

    8.yani pazartesi günü sabah Dolunay günün sabahı 05-07 arası yukarıda tarif edildiği şekli ile Sulu lavman seti ile detoks yani arınma yapılarak Kozmik Beden temizliği tamamlanmış olur.

    8. gün ve sonraki günlerde yemek düzenine, saatine , şekline ve türüne dikkat ederek beslenmeli daha çok hayvansal gıdalardan uzak Sebze , Meyve yenmeli ve suları içilmelidir.

    8. gün tam bir boşaltma yapılmadığını düşünenler ve diğerleri 9. gün sabahı da Lavman yapabilirler.

  4. #114

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Cinsel gücü artıran yiyecekler

    Çin'de yapılan bir araştırma sonuçlarına göre, ****** etkisi yapan ve uzmanların cinsel güç ve cinsel isteği artırmak için tavsiye ettiği yiyecekler kadınlara ve erkeklere göre şöyle sıralanmakta:

    Erkekler için: maydanoz bol c vitamini içerdiği için kadınlar ve erkekler için gençlik ve sağlık kaynağıdır

    nane, tarçın, kekik, vanilya, sivri biber, hardal, kereviz, ayçiçeği, greyfurt, susam, yumurta, kuşkonmaz, enginar, bezelye, badem, ceviz,

    hindi çinko içerir üstelik daha ucuz ve protein açısından da zengindir, roka bol miktarda demir ve C vitamini içerir,

    Şalgam, antep fıstığı ve fındık içerdikleri doymamış yağ asitleri ve E vitamininden dolayı afrodizyak olarak kullanılırlar,

    salatalık, kuşkonmaz, soğan, domates, fesleğen, karpuz, Hindistan cevizi, bal, pekmez, kivi, mango.

    Kadınlar için önerilen cinsel güç artırıcı yiyecekler:

    Çikolata içeriğindeki yüksek şeker ve kalori nedeniyle cinsel uyarıcı ve ***if verici. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini de artırıyor ve mutluluk hissi veriyor.

    Ve kadınlar erkeklere nispeten çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlı.

    Ahududu, yoğurt, kırmızıbiber, köri ve diğer baharatlar ile baharatlı yiyeceklerin de kadınlar üstünde cinsel açıdan yararlı olduğu söylenmekte.

    Rezene: Bilinen en eski afrodizyaklardan olan rezeneden hergün bir parça tüketilmesi cinsel gücü artırır. Rezenenin tohumundan çay da yapılır.

    Bitki Çayları: Vücuttaki sıvıların akışını hızlandıran bitki çayları içilince, kan dolaşımı hızlanır tutkularda ve heyecanlarda artış olur. Enerji seviyesini de yükselten bitki çayları **** yaşamını canlandırır.

    Ginseng: Binlerce yıldan beri Çin'de ilaç yapımında kullanılan ginseng; hormonal sistemi uyarır, erken yaşlanma sürecini yavaşlatır ve göz ardı edilemeyecek güçler verir.

    Limon: Yemeklerde kullanılan limon tuzu ve limon suyu, **** gücünün artmasında olumlu etki yapmaktadır

  5. #115

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Ahmet Maranki kısırlık giderici doğal öneriler

    Prof. Dr. Ahmet Maranki Show Tv'de Yayınlanan Alişan ve Çağla Şikel'in sunduğu Her şey Dahil programında erkeklerdeki ve kadınlardaki kısırlık için doğal çözüm önerilerini açıkladı.

    Erkeklerdeki kısırlık için:

    • Bal ve poleni karıştırarak yiyin

    • 100 gram bal ve 10 gram çörekotunu karıştırarak her gün yiyin.

    • 1 kilo bal ile 100 gram ısırgan karıştırarak yiyin.

    • Keçiboynuzu ( Hünnap ) pekmezi tüketin.

    • İğde ağacının polenlerini bal ile karıştırarak yiyin.

    Kadınlardaki kısırlık için:

    • Toksin atıcı kozmik beden temizliğini mutlaka yapın.

    • Civanperçemi, aslanpençesi ve çobançantası çaylarını mutlaka için.

    • Soğan kürü uygulayın. 1 litre suyun içine 1 adet soğanı kafasına vurarak kırdıktan sonra kabukları ile birlikte koyun. 1 gece suda beklettikten sonra sabahları suyunu için.

  6. #116

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Afrodizyak masaj yağı tarifi

    Afrodizyak masaj yağını siz de kolaylıkla evinizde hazırlayabilirsiniz. Ancak dikkat edin çünkü Afrodizyak masaj yağının uyarıcı etkisi oldukça yüksektir. Afrodizyak masaj yağını hazırlarken kullanacağınız yağların kokuları çok etkilidir.

    Malzemeler:

    - 100 ml badem yağı ya da avokado yağı

    - 6 damla gül yağı

    - 6 damla lavanta yağı

    - 6 damla kişniş otu yağı

    - Yarım vanilya çubuğu

    Hazırlanışı:

    Malzemelerin tümünü iyice karıştırarak, koyu renkli cam bir şişeye koyun. Ardından vanilya çubuğunu da bütün halde şişeye atın. Karışımı Karanlık bir yerde 48 saat dinlenmesi için bekletin.

    Bu yağın miktarını 30 ml'ye düşürerek parfüm olarak da kullanabilirsiniz. Nasıl kullanılırsa kullanılsın uyarıcı etkisi çok yüksek olacaktır.

    Kullanımı:

    48 saat beklettikten sonra, vücudunuza masaj yaparak karışımı sürün ve kendinizi uyarıcı etkinin heyecanına bırakın.

  7. #117

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Bel soğukluğu için pratik bitkisel çözümler

    Bel soğukluğu; Tıp dilinde gonore adı verilen bir tür zührevi hastalıktır. Cinsi münasebet ile bulaşmaktadır. Belirtileri idrar yollarında acıma, yanma, şişlik ve akıntı şeklinde olmaktadır. Akıntı cerahatli olmaktadır.

    Bu cerahat ellere bulaşır ve eller de gözlere sürülürse, körlüğe sebep olabilir. Kadınlarda da, beyazımsı renkte cerahatlı akıntı, sık sık idrara çıkma, idrar yaparken ağrı ve yanma ile kendini göstermektedir.

    Üreme organlarında akıntı görüldüğü zaman, mutlaka tedavi edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde kendisinde bel soğukluğu görülen, bu hastalığı cinsel ilişkiye girdiği herkese bulaştıracaktır.

    Pratik bitkisel çözümler:

    1-Bir bardak kaynar suya 4 gram hasır otu kökü konur.10 dakika bekletildikten sonra içilir.

    2-Turp tohumu toz haline getirilip balla macun yapılarak yenir.

    3-10 gram salatalık çekirdeği toz haline getirilir. 1 gram kahve ile birlikte aç karnına içilir

  8. #118

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Doğal Afrodizyak yiyecekler

    Yiyecekler vücudumuzu olduğu kadar ruhumuzu ve libidomuzu da besliyorlar. Yiyecekleri sadece karnımızı doyurmak için değil cinsel performansımızı artırıcı olarak da kullanabiliriz.

    BİTKİ ÇAYLARI: Vücuttaki sıvıların akışını hızlandıran bitki çayları içildiğinde, kan dolaşımı hızlanır tutkularda ve heyecanlarda artış meydana gelir. Enerji seviyesini de yükselten bitki çayları **** yaşamını canlandırırlar.

    GİNSENG: Çin'de doğal afrodizyak olarak kullanılan ginseng bitkisi vücudun stres şartlarına adapte olmasını sağlıyor. Fiziksel dayanıklılığı sağlayan ginsengin diğer bir özelliği de şeklinin insan vücuduna benzemesidir.

    REZENE: Bilinen en eski afrodizyaklardan birisi olan rezeneden hergün bir parça tüketilmesi cinsel gücü artırır. Rezenenin tohumundan çay da yapılmaktadır.

    LAVANTA: Salata ve yemek soslarına konulan bir kaç damla lavanta, **** hayatını güçlendirici etkiye sahiptir.

    TANE KARANFİL: En güçlü doğal afrodizyaklardan birisi olan karanfil tanesi, yorgunluğa karşı da iyi gelmektedir.

    HAŞHAŞ TOHUMU: Cinsel performans artırıcıdır.

    MELEKOTU: 18. Yüzyılda kadınların cinsel isteksizliğini iyileştirmek için kullanılan melekotunun kökü, her zaman için kalp zayıflıklarını önleyici bir etkiye sahiptir.

    MİNE ÇİÇEĞİ: Mine çiçeğinin kıyılmış uçlarının, kaynatılması veya şarabın içine batırılması afrodizyak etkilere sahiptir.

    POLEN: Son yıllarda afrodizyak olarak kullanılan polenin yapısında, belli ölçüde testosteron ve diğer cinsiyet hormonları bulunur.

    YOHOMBİN: Afrikadan bütün dünyaya yayılan yohimbe bitkisi halk arasında kadınlarda cinsel soğukluğun giderilmesi için, erkeklerde ise cinsel performansı artırmak amacı ile kullanılır. Meyan kökü ile karıştırılan yohimbe böbrek ve idrar yollarını rahatlatmaktadır.

    KİŞNİŞ: Özellikle kadınlara ***if veren kurutulmuş kişniş tanesinin, şarabın içine katılarak içilmesi önerilmektedir. Aşırı kullanılması erkeklerde ters etkilere sebep olabilir.

    HARDAL: Cinsel bezlerin işleyişini artırır.

    ÇAKŞIR OTU: Cinsel gücü ve isteği artıran, etkili afrodizyak bir bitkidir. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de artıran etkileri bulunmaktadır.

    Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirilerek bal ile macun yapılmak sureti ile kullanılır. Bir su bardağı kaynar suyun içerisine 1 tatlı kaşığı çakşır kökü konularak demlemek suruti ile hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülür.

    SÜSEN: Süsen kökü tozu, hem erkekler hem de kadınlar için güçlü bir afrodizyaktır.

    YASEMİN: Likörleri kokulandıran, harika kokulu yasemin çiçeği, etkili bir uyarıcıdır.

    MEYAN KÖKÜ: Meyan kökünden elde edilen toz, maden suyu ile karıştırıldığında kadınlar için çok etkili bir afrodizyak haline gelmektedir.

    SAFRAN: Aşırı tüketildiği zaman gülme krizine sebep olan safranın, erojen merkezler üstünde uyarıcı etkileri vardır.

    ÇADIRUŞAĞI OTU: Yalnız Asyada yetişen ve çok kötü kokan çadıruşağı otundan elde edilen karışım, Asyada uyarıcı olarak kullanılır.

    VANİLYA: Merkezi sinir sistemine etki ederek kokusu ile karşı cinsi harekete geçirir.

    SAPARMA: İlk kez Latin Amerikalı yerliler tarafından kullanıldığı bilinen, saparma bitkisinden elde edilen karışımların içinde çeşitli hormonlar bulunuyor.

    ROKA: Bol miktarda demir ve C vitamini içeren roka, alyuvarlar için iyidir ve ayrıca, cinsel gücü de artırır. Balığın yanında da çok iyi gider.

    MAYDANOZ: Yemeklere lezzet katan maydanoz, cinsel yaşama da lezzet katar. Süt salgısını da arttırır.

    KEKİK: Güçlü etkileri olan kekik, özellikle erkeklerde uyarıcıdır.

    ARI SÜTÜ: Cinsel bezleri geliştiren arı sütünün etkileri kısa zamanda hissedilir.

    BAL: Mikroplara karşı dayanıklılık sağlayan bal, cinsel gücü artırır.

    LİMON: Yemeklerde kullanılan limon tuzu ve limon suyu, **** gücünün artması için olumlu etki yapar.

    İSTİRİDYE: İçindeki çinko ile spermin çoğalmasına neden olan istiridye, cinsel isteği artırır.

    HİNDİ: İstiridyeden daha fazla çinko ihtiva eden hindi, protein açısından zengindir ve cinsel isteği artırır, yılbaşı gelmeden de yenilebilir.

    KEREVİZ: İdrar sökücü özelliği olan kereviz, vücutta oksitlenmeyi önlemesinin yanı sıra kadınlarda adet öncesi şişkinliğin de önüne geçer. Afrodizyaktır.

    ÇİKOLATA: Çikolatanın içindeki yüksek şeker ve kalori cinsel uyarıcı ve ***if verici. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini de artırıyor ve mutluluk hissi veriyor. Kadınlar erkeklere oranla çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlıdır.

    FISTIK VE FINDIK: E vitamini içeren, insanı mutlu eden fıstık ile fındık, cinsel gücü artırır.

    MUZ VE KABUĞU: İnsana kokusu ile bile mutluluk aşılayan muz, özellikle kabuğu ile pişirildiğinde cinsel gücü oldukça fazla artırır.

    SARMISAK: İçinde sakkaroz, glikoz gibi karbonhidratlar ile protein, kalsiyum, fosfor, demir ve A, B, C vitaminleri bulunan sarımsak, cinsel gücü artırır. Ama kokusu ile bazılarını da kaçırabileceğinizi unutmayın.

    ÇİLEK: Cilt sorunları için en iyi meyvelerden birisi olan çilek, güçlü bir afrodizyaktır.

    İNCİR: Erkeklerin cinsel gücünü artıran çok güçlü bir afrodizyaktır. Aydın'da yetişen dünyaca ünlü incirler de 'mucize afrodizyak meyve' olarak biliniyor. Uzmanlara göre, bir kilogramda iki bin 900 kalori bulunan incir, E ve B vitaminleri bakımından çok zengindir.

    İncirin faydaları şöyle sıralanıyor: Kurutulmuş incirin besin değeri daha yüksektir. Sindirimi kolaylaştırır. Bağırsakları yumuşatır Hücreleri yenileme özelliği vardır.

    İçerdiği lifle kolesterolün kana karışmadan atılmasını sağlar. Kemik ve diş oluşumunda olumlu etkileri vardır. İçeriğindeki benzaldehit sebebi ile kanserli hücrelerin büyümesini önler.

    ŞEFTALİ: A provitamini açısından zengin olan şeftali, güçlü bir afrodizyaktır.

    ARMUT: Çok az meyve asidi içeren ve organizmanın fazla suyunu alarak fazla yağları yok eden armut, güçlü bir afrodizyaktır.

    MARUL: İçinde A, B, C, E vitaminleri, demir, kalsiyum, çinko, fosfor, iyot, sodyum gibi mineraller bulunan marul, az miktarda yenildiğinde cinsel gücü artırıyor. Ancak, fazla miktarda yenen marul da cinsel gücü azaltıyor ve uyku veriyor.

    ANÇUEZ: Genellikle hamsi, bazen sardalya veya tirsi balıklarından yapılan tuzlu ve yağlı balık ezmesi olan ançuez, cinsel gücü artırır.

    HAVYAR: Balık yumurtası olan havyarın besin değeri çok yüksektir ve güçlü bir afrodizyaktır.

    DOMATES: İçinde bol miktarda A, B, C ve K vitaminleri bulunan domates, cinsel gücü artırır.

    SALATALIK: Gözler için çok faydalı olan (özellikle şiş gözlerin iyileşmesinde) salatalık, cinsel gücü artırır.

    SOĞAN: Güçlü antiseptik bir etkiye sahip olan soğan, cinsel gücü artırır

    ZENCEFİL: Yüzyıllardır duyguları harekete geçirmek için hazırlanan içkilerin karışımında kullanılan zencefil, insanı daha ateşli yapar.

  9. #119

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Cinsel gücü artıran şifalı bitkiler

    Badem, cinsel güçsüzlüğe karşı ilaç olarak kullanılmaktadır. Bu gibi durumlarda bir ay süre ile yemeklerden sonra yirmi adet tatlı badem yenilmesi gerekir.

    • Enginar cinsel gücü artırır, vücudu güçlendirir.

    • Fındık, iktidarsızlığa iyi gelmektedir.

    • Havuç, cinsel güçsüzlükten yakınanlara sık çoğunlukla önerilen bir bitkidir.

    • İncir cinsel isteği artırır. Bol miktarda yenilen incir iktidarsızlığa iyi gelmektedir.

    • Karabiber iktidarsızlık ve cinsel hastalıkların tedavisi için kullanılır.

    • Kereviz iktidarsızlığa karşı yararlıdır.

    • Maydanoz erkeklerde ve kadınlarda cinsel isteği artırır.

  10. #120

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Cinsel gücü artıran diyet

    Düşük yağlı, düşük kolesterollü Cinsel Gücü Artıran Diyet'i uyguladığınızda ve biraz da egzersiz yaparak (sağlığınızın iyileşmesi ve aynı zamanda cinsel organlara kan akışının artması için ) siz ve partneriniz sağlıklı bir cinsel hayatın ***fini uzun yıllar boyunca çıkartabilirsininiz.

    Bu diyet aşağıdakiler olmadan bir işe yaramaz

    • Eğer herhangi bir şey genel sağlık durumunuz için iyi ise aynı zamanda cinsel hayatınız için de iyi olacaktır. Bu nedenle bu diyet daha dinç hissetmeniz için az yağlı ve iyi dengelenmiş gıda seçeneklerini içermektedir.

    • Afrodit’in suda doğduğu söylenir dolayısı ile bir çok deniz besini afrodizyak olarak tanımlanmıştır. Bu beslenme planı, hisleri harekete geçirecek lezzetli deniz besinleri olmazsa olmaz.

    • Biber, cumin, arnavut biberi gibi baharatlar vücudu ısıtırlar. Bu diyet vücut ısısını arttıracak baharatlar içermektedir.

    KAHVALTI

    Birinci seçenek:

    Pudra şekerine batırılmış çilek
    Taze sıkılmış portakal suyu
    Omlet

    İkinci seçenek:

    Greyfurt üzerine maraşino kirazı
    Kızarmış ekmekler üzerinde kırmızı soğanlı, yağsız krem peynirli ve marullu, tütsülenmis somon
    Taze çekilmiş kahve

    Üçüncü seçenek:

    Pankek
    Taze kiraz
    Greyfurt suyu
    Cappuccino

    ÖĞLE

    Birinci seçenek:

    Çilek tutkusu çorbası
    Tam tahıllı peynirli kraker
    Zeytinyağlı kuşkonmaz salatası
    Taze armut

    İkinci seçenek:

    Nicoise salatası
    Tuscan ızgarada sarımsaklı ekmek
    Yağsız çikolatalı brovni

    Üçüncü seçenek:

    Fransız ekmeğinden pizza
    Zeytin
    Fındıklı ve kuruyemişli taze elma dilimleri

    AKŞAM

    Birinci seçenek:

    İstiridye bienvielle
    Karışık yeşil salata
    Haşlanmış armut

    İkinci seçenek:

    Enginarlı sotelenmiş tavuk
    Parmesanlı sıcak ekmek dilimleri
    Yeşil salata
    Çikolataya batırılmış taze kiraz, çilek

    Üçüncü seçenek:

    Tatlı ıstakoz kuyruğu
    Ispanak salatası
    Sıcak sandviç ekmeği
    Düşük kalorili çikolatalı pasta

    Aman bunlara dikkat!

    Yapılması gerekenler

    • Lezzetli, değişik ve belki nadir bulunan yiyecekleri tercih edin.

    • Tabaktaki yiyeceklerin afrodizyak sayılan ,enginar, istiridye, çilek ve çikolata olmasına özen gösterin.

    Uzak durulması gerekenler

    • Özellikle geceleri yediğiniz yağlı yiyecekler. Kan akışını sindirim sistemine yönlendikleri ve üreme sisteminden uzaklaştırdıkları için yağın sindirimi uzun zaman alır.

    • Çok fazla alkol kullanılması. Az miktarda alındığında alkol rahatlatıcı bir etki yaratırken fazlası uyutucu etki yaratır.

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 10 Kullanıcı var. (0 Uye ve 10 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •