Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
127 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Prof. Dr. Ahmet Maranki 'den sağlık ve güzellik önerileri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart adet sancısı

    Kadınlarda iş gücü kaybına neden olan adet dönemi sancıları ve şişlikleri için pratik formül...


    Kadınların yüzde 10 kadarında adet döneminde, şiddetli ağrılar ve şişlikler görülebilir. İş gücü kaybına,okul devamsızlığına ve kadınların her ay belli günlerde yaşam kalitelerinin bozulmasına neden olan bu rahatsızlıkların çözümünü kainat eczanesinde bulmak mümkün.

    Kainat Eczanesinden Bitkisel Formüller

    Civanperçemi, aslanpençesi, çobançantası ve adaçayı göğüs kanseri, rahim kanseri, erken menopoz, adet sancıları, adet düzensizlikleri, miyom ve kistler için çok faydalı bitkilerdir. Bu dört bitkiyi isterseniz ayrı ayrı isterseniz hepsini karıştırıp demleyin, içine 1 kaşık bal atarak tüketin. Bitkileri sadece bir taşım kaynatmaya özen gösterin.
    Konu truva55 tarafından (04-03-2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart obezite

    Çağın Hastalığı Obezite

    Obezite ya da halk arasında bilinen adıyla şişmanlık, vücutta fazla miktarda yağ birikmesi sonucu ortaya çıkan ve mutlaka tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.


    Obezite, besinlerle alınan enerji miktarının, metabolizma ve fizik aktivite ile tüketilen enerji miktarını aştığı durumda ortaya çıkar.

    Obezite, insan vücudunda kalp ve damar sistemi, solunum sistemi, hormonal sistem, sindirim sistemi gibi sistemleri etkileyen ve birçok önemli rahatsızlığa zemin hazırlayan bir hastalıktır.

    Kainat Eczanesinden Bitkisel Formüller

    Obezite sorununuz varsa kalınbağırsak mukozanızın düzelmesi gerekir. 5 kuru incir, 5 gülkurusu kayısı ve 5 tane mürdüm eriğini alıp, bir litre suyun içinde şişirip tüketin. Çayınızı içerken şeker yerine kullanabilirsiniz yada yiyerek tüketin.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    sayın truva55 size bolumun yetkılısı olarakk cok tesekkur ederım cunku marankı hocanın kıtapları yok satar baskılar hatta ıkıye uce cıkar.gercek bılgılerı bıtkı yararlarını halka arz eden bır uzmanın bıtkılerle sagık ve yararlarını burada acman benı mutlu ettı.tum arkadaslara seslenıyorum marankı hocanın vemıs oldugu puf noktaları supersat farkıyla buradan takıp edebılırsınız konu sabıtlenmıstır.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bilgiler mükemmel... maranki bu işi biliyormuş..

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •