Ben denedim sonuc olumlu fazla gitmesede sanırım batarya surekli sıcak dura dura sarzın at gitmesine sebeb oluyor bugun baktım iyiydi
Ben denedim sonuc olumlu fazla gitmesede sanırım batarya surekli sıcak dura dura sarzın at gitmesine sebeb oluyor bugun baktım iyiydi
dipfirizde bekletilirse en az 2 gün daha sonra direkt telefona takılıp şarj edilirse batarya daha fazla dayanıyor.kısa vade çaresizlik bataryası olmayan bulunamayan telefonlar için.yani televizyonun tüpünü şoklama gibi birşey deneyin arkadaşlar.
ben batarya bitince peceteye sarıp dolabta 30 dk bekletiyorum full sinyal var
Telefon elektronik cihaz bildiğiniz gibi buzdolabı yada derindondurucu farketmez nemli yer olduğundan bozulabilir şarzı uzun gidecek diye telefondan olmayalımda.
Batarya yı çıkarıp koysak zaten kapalı olduğundan tüketim yoktur o yüzden şarzında artış olur.Buzdolabı ile alakası olduğunu zannetmiyorum.Gerçi test etmek bedava.
İlginç bir başlık olmuş.
bu mesaj geçenlerde verildi meraktan bir koyalım dedim telefon sizlere ömür
bende derimki difirizze koyun daha iyi verim alırsınız hahaha
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
buzdolabı yerine telefonunuzu şarja taksanız da öle bıraksanız daha mantıklı diil mi çıkartacaksınız soğukdan telefnu cebiniz doncak hafif buzlanacak sonra o eriycek su olcak telefonda olacaksınız
yani durum şöle :deli biri kuyuya bir taş atmış![]()
Konu three_20 tarafından (18-07-2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
buzdolabının buzluğuna koysak hiç bitmez o zaman.yaw batarya biraz uzun çalışsın diye durup duruken telefondan olacağız.buzdolabı yerine soğuk hava depolarına versek geceleri.meyve ve sebzelerin saklandığı soğuk hava depoları.arasıra klimanın içine de saklanabilir![]()
buzdolabınıda yatak odasına taşıyacak desene yada yatağı mutfamı taşıyoruz
tam bir saçmalık
oldu olcak dip firize koyalım bari daha neler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri