Ben denedim sonuc olumlu fazla gitmesede sanýrým batarya surekli sýcak dura dura sarzýn at gitmesine sebeb oluyor bugun baktým iyiydi
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Ben denedim sonuc olumlu fazla gitmesede sanýrým batarya surekli sýcak dura dura sarzýn at gitmesine sebeb oluyor bugun baktým iyiydi
dipfirizde bekletilirse en az 2 gün daha sonra direkt telefona takýlýp þarj edilirse batarya daha fazla dayanýyor.kýsa vade çaresizlik bataryasý olmayan bulunamayan telefonlar için.yani televizyonun tüpünü þoklama gibi birþey deneyin arkadaþlar.
ben batarya bitince peceteye sarýp dolabta 30 dk bekletiyorum full sinyal var
Telefon elektronik cihaz bildiðiniz gibi buzdolabý yada derindondurucu farketmez nemli yer olduðundan bozulabilir þarzý uzun gidecek diye telefondan olmayalýmda.
Batarya yý çýkarýp koysak zaten kapalý olduðundan tüketim yoktur o yüzden þarzýnda artýþ olur.Buzdolabý ile alakasý olduðunu zannetmiyorum.Gerçi test etmek bedava.
Ýlginç bir baþlýk olmuþ.
bu mesaj geçenlerde verildi meraktan bir koyalým dedim telefon sizlere ömür
bende derimki difirizze koyun daha iyi verim alýrsýnýz hahaha
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
buzdolabý yerine telefonunuzu þarja taksanýz da öle býraksanýz daha mantýklý diil mi çýkartacaksýnýz soðukdan telefnu cebiniz doncak hafif buzlanacak sonra o eriycek su olcak telefonda olacaksýnýz
yani durum þöle :deli biri kuyuya bir taþ atmýþ![]()
Konu three_20 tarafýndan (18-07-2009 Saat 18:54 ) deðiþtirilmiþtir.
buzdolabýnýn buzluðuna koysak hiç bitmez o zaman.yaw batarya biraz uzun çalýþsýn diye durup duruken telefondan olacaðýz.buzdolabý yerine soðuk hava depolarýna versek geceleri.meyve ve sebzelerin saklandýðý soðuk hava depolarý.arasýra klimanýn içine de saklanabilir![]()
buzdolabýnýda yatak odasýna taþýyacak desene yada yataðý mutfamý taþýyoruz
tam bir saçmalýk
oldu olcak dip firize koyalým bari daha neler
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri