Bilgilendirme için teşekkürler. Ortalık iyice dolandırıcı kaynamaya başladı. Para sanki çok kolay kazanılıyormuş gibi bazı ş....ler boş nedenlerle paramızı elimizden almaya kalkıyorlar. Bu tiplere en ağır şekilde ceza verilmelidir.
Bilgilendirme için teşekkürler. Ortalık iyice dolandırıcı kaynamaya başladı. Para sanki çok kolay kazanılıyormuş gibi bazı ş....ler boş nedenlerle paramızı elimizden almaya kalkıyorlar. Bu tiplere en ağır şekilde ceza verilmelidir.
bilgilendirmen için teşekkürler.dikkatli olmak lazım.
uyarınız için çok teşekkür ederim.
bu numara banada çaldırıp kapatı ama aramam sorunuvarsa o ardısın
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
İnsan düşünerek hareket etmeli beni arayan meramı neyse söylemeli ben niye arayayım beni niye aradın diye Allah kötüye ve kötü olana fırsat vermesin
arkadaslar ben Bulgaristandanim boyle numaralar cok s1k raslanir buralarda,,,SAKIN ALDANMAYIN,,,Akrabalarinizdan biri(isim de soyluyorlar)iste kaza yapti filan gibi hemen para yollayin gibi seyler,yada boyle boyle isler yapariz cok para kazaniriz gibi,kontor yollayin hemen diyola...DIKKATLI OLUN....
BU SIZIN VERDIGINIZ NUMARA;; BG;''GLOBUL'' - operatorudur!!!!!
paylaşım ve uyarı için teşekkürler........
burası baya hareketli bilgilendirme ve paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar başıma böle bir olay henüz gelmedi neyse ki artık bilgi sahibiyiz tedbirimizi alırız artık gelsede sorun değil...sulh&saygı
+3598884713585
dün bu numara aynı şekilde bana cevapsız yapıp kapattı
benimde hiç adetim değildir cevapsız yapan babam olsa aramam![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri