REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
117 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: BU NUMARAYA DİKKAT(Mutlaka Okuyun)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şahit olduğum bir kontör dolandırıcısını da ben anlaktayım.
    Köntör satan dükkana gazete almaya gitmiştim.Tanıdık olduğu için biraz lafa tuttu.O sırada bir vatandaş aranmış, kedini emniyetten komiser olarak tanıtmış, vatandaşın telefonundan polisin hanımına güya küfür edilmiş.Karşılığında da kontör istenmiş.
    Vatandaş gelmiş kontör alıp numaralarını karşı tarafa veriyor.Ben farkettiğimde 4 adet 250 lik kontörün numaralarını vermiş, beşincisini işyeri sahibinden isteyince o vermek istemedi.Ben meseleyi anladım ve adamdan telefonu kapatmasını onların dolandırıcı olduğunu söyledim.Fakat adam iyi korkmuş.Beni duyması epey uzun sürdü.Kapattırınca verdiği numaraları hemen orda bulunan aynı şebe***e ait cep telefonlarına yükledim.Dört kartın birini kurtaramadık.Üçünü geri aldık.O şerefsiz tekrar tekrar aradı.
    Şikayet etmek için biraz araştırma yaptım.Ancak bu işten bir şey çıkmayacağı sonucuna vardım:
    1-Bu işi yapanların hemen hepsi telefon, köntör, simkart vs işlerle uğraşan kişiler.
    2-Madurları aradıkları telefonların hiç biri kendi üzerlerine kayıtlı değil.Daha önce abone yaptıkları ve kimlik bilgileri bulunan kişilerin adına alınmış sim kartları kullanıyorlar.
    3-Kullanrdıkları telefon numaralarını bir kaç gün kullanıp sonra yenisi alıp onunla dolandırıcılıklarına devam ediyorlar.
    4-Aldıkları kontörleri kendi bilgisayarlarında bulunan kontör satmak için açtıkları hesaplara ekleyip bunu parça kontör olarak satıyorlar.
    Peki bunlar yakalanamazlar mı? Belki biraz uğraştırır ama yakalanırlar.Telefondan değil belki ama yükledikleri kontörlerin seri numaralarından bulunabilirler.Ama bu şerefsizler o kadar çoğaldı ki hepsiyle tek tek uğraşmak yerine ya parça kontör satışı durdurulmalı ya da poliste her ilde bu tür şikayetlerle uğraşacak küçük birimler oluşturulmalı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayattada aramam,işim olmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk ler bilgilendirmen için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme İçin Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah razı olsun bilgilendirdiğiniz için. birlik bereberlik ne ğüzel bir şey .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

+40756.......başlayan bir numaradan banada bu sabah çağrı geldi geri dönüş yapmadım bunlar milleti o kadar enayimi sanıyo bu nedir yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen konu başlığında bahsedildiği gibi 532 ile başlayan ve çok çok eski bir numaram var bu +359 ile başlayan numaradan oldukça sık çagrı alıyorum. Allahtan bilmediğim numaraları aramamak gibi bir huyum var.
    Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli bir bilgi!!!
    paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için tşkrlr,sanırım bunu radyoda duymuştum ama inanmamıştım ,bakanlıklar bu tezgah için GSM operatörlerini uyarmış galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi burada yazılan mesajları okuyordum çağrı geldi sadece bir kez çaldı ardındanda aynı numaradan mesaj geldi +90506 no ile başlayan mesajda murat senmisin yazıyor ama adım murat falanda değil tabiki onu aramamı bekliyor ama o daha çok bekler..

Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri