REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
117 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: BU NUMARAYA DİKKAT(Mutlaka Okuyun)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için çok teşekkürler...gerçekten tanıdıklarımı uyaracağım...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 tşk

slm bize uyardığınız için ayrıca tşk ler ALLAH böyle insanların cezasını versin şerefsizlerr :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkküe ederim
    bu tuzağa düşen var mı acaba
    var ise olanları anlatırsa olay daha iyi anlaşılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elksat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizden bir ricam olacak bu bulgaristan numarası bana çok lazım bana bu numarayı özellikle tam olarak yazabilirmisiniz aklını yanlış birşey gelmesin ne kontör kaybettim nede fazla fatura ödedim nede para gönderdim bana sadece bu numaranın tamamı lazım sizden rica ediyorum
    +359886857577 banada 29 nisanda cevapsız çağrı geldi,uluslararası tel kodlarından baktım bulgaristanmış.ne alaka dedim kendi kendime meğerse geri arasam başımıza iş alcakmışız.bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vediğiniz bilgilere gerçekden teşekkür edrim.İşimize yarayacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir arakadaşımın başına da geldi.

Bayan aramış, bununda karısı bir ay önce öldüğü için çok meraklandı hemen geri aradı.

2-3 aydır çok güzel konuşuyorlar, hatta kadın ona fotosunu gönderiyor, civcivler gibi birbirilerine aşık oldular.

Hatta bana sordu "ulaaa fariiiii, baaaa bir notbok lazumdur."

"niye"

"ulaaaa bilisun daaa, bir kariii var, haaa onunla meçeneden görüşcem, baaa diikii, meçene ver, bende diyiiimki ulaaa o nedur ?"

"yahu amca, o meçene dediğini sen nasıl kullancan, bilgisayar kullanmasını biliyormusun"

"ulaaaa torunim, sen kullaniiisin yaaaa, baaa çösterursun bende oni kullanırum"

"yahu amca, o iş okadar kolay değil, sen kamerasız titreşimsiz cep telefonu bile kullanamıyorsun"

"ulaaaa baaak, haaa buni alalum, yoksa .......... ağzuna senin"

"yahu sen boşver notebook istemeyi, valla başına iş açacaksın"

dedim, aradan 1 hafta geçti bizim amca geldi.

"Ulaaaa fariiiii, haaa bu ağzuna yanduğumun makinasunu baaa almadun, benum makina parasuni çönderdim, karii gelecodiii, celmedi. telefonla ariyorum oni, telefonuda açmayiii"

"kaç para gönderdin ?"

"kariii deduki, 2000 $ bu makinalar, bende oaaa parayi cönderdim, baaa bir notbog alacak"

"yahu amca iyi bok yedin, ne makina gelir nede notebookun, yahu biz sana demedikmi bu karı hikaye, ille taptın ona, bak seni kandırdı. Paranı aldı, birdaha da aramaz seni, şimdi senin gibi başka bir keriz arayıp bulacak"

dediiiiiiimmmmm

küfür kıyamet koptu

ne sülalem kaldı, nede yedi celt akrabağım

Not : Ata yarısı olduğu için biz ona "nediyon lan" demeyiz kahvede gül gül geberdik.

Şimdi ara sıra kahveye geliyor ve hayıflanıyor....

"ulaaa ben bu kariiiyi bir yakalarsam, onaaa dunyanun kaç buçak olduğunu cösterecem"

millette başlıyor kıkır gülmeye

"yahu offliiiii, bizim bilduğumiz ofliler şeytandan 5 dk önce doğmuş idu, sen 10 dk geç geldin, anan nereye idu, babani mi arayduuu"

bizim amca gene başlıyor, busefer bütün kahveyi sövüyor

herkes gülmekten kırılıyor.

Bu bizim eğlencemiz ve eğlendik. Ama HERKESİN başına gelebilir.

Sevgilerimle
    alıntı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Son günlerde cep telefonu kullanıcılarına bilmedikleri bir yurt dışı numarasından gelen çağrı, cep kullanıcılarının ***fini kaçırıyor. Yurt dışından gelen bu çağrıya cevap verenler ise ilginç bir durumla karşılaşıyor.

'BENİ KURTARIN' TEZGAHI
    +35989 ile başlayan bu numaraları geri arayan cep telefonu abonelerinin karşısına, kendisini Bulgaristan'da yaşayan Türk kızı olarak tanıtan birisi çıkıyor. Eniştesinin kendisini taciz ettiğini öne süren genç kadın, kendisini arayan kişiyi bir yerden tanıdığını iddia ediyor. Ancak işin gerçeği, Bulgaristan'da faaliyet gösteren bir '**** hattı'nın personeli olan bu genç kadın, arayankişileri ne kadar fazla konuşturursa o kadar fazla fatura geliyor.

Genellikle eski numaraları ve 532 ile başlayan hatları arayan bu kişilerin numaralarını geri aradığınız zaman, faturanız 900'lü hatlar olarak bilinen özel hatların tarifesi ile ücretlendiriliyor. Daha önce de benzer olaylar yaşanmasına rağmen, dolandırıcılar bu yönteme yeniden başvurarak cep kullanıcılarını tuzağa düşürmek için yeni senaryolara başvuruyorlar.

SAKIN GERİ ARAMAYIN
    Bu tuzağa düşmemek için, +35989 ile başlayan tanımadığınız bir numaradan size cevapsız çağrı gelirse sakın geri aramayın. İyi niyetle bir genç kıza yardımcı olmaya çalışırken altından kalkamayacağınız bir fatura ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
    Ayni şey benimde başıma gelmişti,tabi ki böyle tezgahı daha önceden duymuştum.Bilmeyenlerin haberi olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.

Sayfa 10/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri